Pintades al carrer (Olot, 1936-2018)

Mostra d’una vintena de fotografies de pintades reivindicatives en murs de carrers i en interiors d’edificis d’Olot, entre els anys 1936 i 2018.


+INFO

‘La Càrrega’ o la violència de l’Estat contra el poble

Què representava i què representa La càrrega de Ramon Casas?


+INFO

125 anys del Centre Obrer d’Olot

Fundat l’any 1894, el Centre Obrer d’Olot va ser, fins a la seva clausura pel règim franquista l’any 1939, el lloc d’esbarjo de les classes populars olotines.


+INFO

Tic (temps) Tac

Rellotges, ritmes i il·lustracions a l’entorn de les reflexions dels més menuts sobre el pas del temps i el seu incalculable valor.


+INFO

Fotografia, ceràmica i il·lustració i còmic de l’EME

Els alumnes de fotografia, ceràmica i il·lustració i còmic de l’EME presenten, en aquesta triple exposició, el fruit del procés de treball que han fet durant el curs.


+INFO

La nova biblioteca d’Olot

Diferents propostes dels alumnes de l’Escola Tècnica Superior d’Arquitectura del Vallès sobre com ha de ser la nova biblioteca d’Olot.


+INFO

InScenic In Comming

InScènic consisteix a realitzar una posada en escena d’un banquet inspirat en una imatge cinematogràfica amb l’objectiu de donar protagonisme a un dels productes de Girona Excel·lent.


+INFO

Cornamusam

El Cornamusam continua avançant sota una nova direcció, que vol transformar-lo en un festival més obert, divers i atractiu, sense deixar de banda els elements històrics del festival.


+INFO

Cornamusam
Els dies 24 i 25 de maig tindrà lloc el Cornamusam; un festival de música d’arrel dedicat a les cornamuses d’arreu del món. La seva programació combina concerts, cercaviles, xerrades i altres activitats relacionades amb la cornamusa, Destaca la tocada d’inici, que dóna el tret de sortida al festival i que es fa des del […]
+INFO

Presentació del llibre ‘Olot desaparegut’

Recull fotogràfic és una síntesi del que ha estat una part important del passat històric, urbanístic, industrial i social de la ciutat d’Olot.


+INFO

LA PAPALLONA DEL BOIX
La plaga de la papallona del boix (Cydalima perspectalis) ha acabat amb la vida de gran part dels boixos de la Garrotxa, i és un tema de gran interès per a la població local. La xerrada anirà a càrrec del tècnic forestal del #PNGarrotxa, Joan Montserrat.   Programa: 19:00h: Xerrada sobre la problemàtica de la […]
+INFO

Concert de Jorge da Rocha

Un concert amb influències de jazz, música moderna, alternativa i músiques del món.


+INFO

Leto

Projecció de ‘Leto’, de Kirill Serebrennikov


+INFO

Cornamusam

El Cornamusam continua avançant sota una nova direcció, que vol transformar-lo en un festival més obert, divers i atractiu, sense deixar de banda els elements històrics del festival.


+INFO

Visita guiada al Santuari del Tura

Un recorregut pel Santuari del Tura per conèixer els diferents estils artístics des del romànic al neoclàssic, en les escultures, pintura i arquitectura, tèxtil i peces de roba de diferents estils. Es visitaran racons desconeguts, s’explicarà el simbolisme del santuari, històries i llegendes relacionades amb la patrona de la ciutat d’Olot.


+INFO

Visita 100% D.O Olotina
Els blanquers d’Olot ja eren els més buscats, les indianes eren un art i un ofici, i durant anys el tèxtil va ser el puntal de la indústria. I quina altra ciutat fa sants? D.O. Olot fa un recorregut per l’Olot més autèntic i per indústries centenàries com la d’elaboració de xocolata, ratafia i les […]
+INFO

Presentació dels llibres ‘Amor crònic’ i ‘Diamants negres’

Presentació de dos llibres d’Anna Llensa.


+INFO

Xarxes socials
Curs organitzat per PIMEC i subvencionat pel Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya amb el cofinançament del Fons Social Europeu. Formació prioritària per a treballadors en actiu. Inscripcions aquí. Veurem què aporten les xarxes socials a la nostra empresa, la història, quina ha sigut la seva evolució fins a dia d’avui i quin és el […]
+INFO

Club de lectura per a adults: comentari de ‘La carretera’

Club de lectura per a adults on es comentarà l’obra ‘La carretera’, de Cormac McCarthy


+INFO

Saps com preparar els impostos a pagar?
Tractarem temes relacionats amb la fiscalitat bàsica, el bon funcionament d’una empresa o negoci, i farem un repàs de les principals obligacions fiscals en funció de la forma jurídica escollida per començar un negoci, tant en imposició directa com indirecte. Més informació i inscripcions aquí.
+INFO

Exposició de ceràmica de l’Escola Municipal d’Expressió

Mostra dels treballs realitzats pels alumnes de ceràmica dels grups d’adults de l’Escola Municipal d’Expressió.


+INFO

Club de lectura fàcil: ‘La lladre de Tortosa i altres llegendes’

Activitat pensada per a aquelles persones que no tenen el català com a llengua habitual. Ho organitza: Servei de Català d’Olot – La Garrotxa


+INFO

Dibuix, pintura i escultura

Mostra de les obres dels alumnes de les classes per a adults que s’imparteixen a l’Escola Municipal d’Expressió.


+INFO

Visita guiada a l’exposició “La Càrrega o la violència de l’Estat contra el poble”

Visita guiada a l’exposició “‘La Càrrega’ o la violència de l’Estat contra el poble” i a l’exposició permanent del Museu de la Garrotxa


+INFO

Ruta al volcà Montsacopa
Les grederes del volcà Montsacopa són un museu natural a l’aire lliure; allà podrem observar i tocar amb les nostres pròpies mans els diferents tipus de pedra volcànica. Explorarem el volcà del Montsacopa, entrant a dins el cràter i gaudint de les impressionants vistes d’Olot. Hi descobrirem una església i fins i tot torres de […]
+INFO

Lectura dramatitzada de ‘Les ales de la papallona’

Ho organitza: Rapsòdia Veus Literàries


+INFO

Calidoscopi – Laboractori Jove

Creació estètica col·lectiva que reflexiona en comú sobre aquelles preguntes del jovent, allò que els travessa i els remou la vida.


+INFO

Infinit

Infinit és una obra de teatre creada col·lectivament pels alumnes de primària de l’Escola Municipal d’Expressió d’Olot.


+INFO

Calidoscopi – Laboractori Jove

Creació estètica col·lectiva que reflexiona en comú sobre aquelles preguntes del jovent.


+INFO

El costat humà del LEAN
Per moltes eines i metodologies que sapiguem utilitzar, si no tenim un equip de persones implicades que facin funcionar aquestes eines i en treguin el màxim profit, estarem perdent el temps. Aprendrem a planificar objectius a curt i a llarg termini i a ser autosuficients per aconseguir l’èxit. El curs va dirigit a directius, responsables […]
+INFO

Dijous arròs als Tossols
Cada dijous, el restaurant Les Cols ofereix un dinar en què l’arròs de pagès amb calamars de llauna esdevé el protagonista al paratge dels Tossols.
+INFO

Hora del Conte: Llunàtica

Hora del Conte a la Biblioteca Marià Vayreda, amb La Bleda.


+INFO

Flam

Un assaig obert al públic que posa les emocions en el punt de mira.


+INFO

Festa Barri de Bonavista
Quan arriba l’estiu, els barris d’Olot es vesteixen de festa i preparen activitats pensades per a petits i grans a les places i carrers: balls, sardanes, àpats populars, jocs de cucanya… Tot plegat, una manera diferent de gaudir de la ciutat!
+INFO

Xerrada i concert sobre música popular

Una conferència i una audició comentada a càrrec de Marçal Ramon i Ivó Jordà centrades en les arrels i els aspectes diversos que destaquen en la música popular i tradicional del país.


+INFO

Portes obertes al local dels Amics del Tren d’Olot

Portes obertes del locals social i realització d’activitats diverses: exhibició de la maqueta del tren Olot-Girona, mostra de modelisme a diferents escales i projecció de documentals.


+INFO

Brunch electrònic Nibiru

11h – Alex Balapan (DJ SET) 12:30 – Dzibel (LIVE SET) 14:00 – Jules (DJ SET KID) 14:30 – Oscar Alone (DJ SET) 16:00 – Pepshow (DJ SET) 17:30 – PARF RECORDS SHOWCASE (DJ SET) 18:30 – Onebill up (DJ SET)   Programació infantil amb monitors durant tot el dia i jocs per a totes les edats Taller de dansa techno Grabació d’un videoclip Fira […]


+INFO

Olot Antic
Un any més, el Mercat Olot Antic exposa i ofereix objectes antics, de brocanter i de col·leccionisme. Un mercat on pots trobar de tot.
+INFO

Descobreix l’Olot Modernista
A Olot, el Modernisme va tenir una forta influència sobre l’arquitectura urbana. Exemples clars són les façanes de les cases Solà Morales (Domènech i Montaner), Pujador (Azemar), Escubós, Gassiot i Gaietà Vila (Paluzie). La ruta s’inicia a l’oficina de turisme d’Olot i transcorre pel centre històric de la ciutat, on es concentren la majoria d’edificis modernistes. […]
+INFO

L’Eixample Malagrida

L’arquitecte Arnau Vergés (Olot, 1979) presenta els resultats de la Beca Ernest Lluch de Ciències Socials i Humanes, que va obtenir l’any 2017.


+INFO