L’aportació olotina a les edicions catalanes de París

L’any 2019 es compleixen cinquanta anys de la creació de les Edicions Catalanes de París, una plataforma editorial creada per Josep Benet amb la intenció de publicar a l’estranger llibres que la censura havia prohibit a Espanya.


+INFO

Pintades al carrer (Olot, 1936-2018)

Mostra d’una vintena de fotografies de pintades reivindicatives en murs de carrers i en interiors d’edificis d’Olot, entre els anys 1936 i 2018.


+INFO

Dolors Puigdemont

Una gran instal·lació on conviuen geometria i energia.


+INFO

Ciència i essències

Una aproximació científica al món de les olors.


+INFO

Paisatges literaris de la Mediterrània

Els ulls avesats a mirar paisatges i els ulls avesats a crear bones fotografies s’ajunten un any més per produir una exposició fotogràfica de gran format a partir de textos dels autors del MOT. El treball conjunt de l’Observatori del Paisatge de Catalunya i dels alumnes del grau de fotografia de l’Escola d’Art i Superior de Disseny d’Olot, amb la col·laboració del MOT, fan possible […]


+INFO

Mites, herois i llegendes

Els mites grecs de la guerra de Troia i L’Odissea han estat el punt de partida per als punts de llibre il·lustrats que ha realitzat l’aula d’Il·lustració i Còmic de l’Escola Municipal d’Expressió d’Olot.


+INFO

‘La Càrrega’ o la violència de l’Estat contra el poble

Què representava i què representa La càrrega de Ramon Casas?


+INFO

Inauguració de l’exposició “‘La Càrrega’ o la violència de l’Estat contra el poble”

Una exposició que es programa ara que fa cent anys que el govern espanyol va emetre una reial ordre autoritzant la cessió en dipòsit de La càrrega a l’antic Museu Biblioteca d’Olot.


+INFO

Les càrregues al llarg de la història

Els comissaris de l’exposició “La Càrrega o la violència de l’Estat contra el poble” parlaran de com han evolucionat al llarg del temps les càrregues policials.


+INFO

Presentació del llibre ‘Molta terra catalana a l’Havana’

Presentació del llibre de Josep M. Torné i Pinyol.


+INFO

Evolució dels darrers 20 anys a Catalunya i perspectives de futur

Idesga posa punt final a la seva activitat amb una xerrada de Salvador Cardús.


+INFO

Presentació del llibre ‘Els nous bàrbars’

Presentació del llibre de Rosend Domènech.


+INFO

Ballar ens fa lliures

Espectacle de Marboleny Escola, Marboleny Jove i el Cos de Dansa de l’Esbart Marboleny.


+INFO

Venus

Una experiència innovadora que submergeix i connecta als oients amb la seva essència mes pura.


+INFO

El soldadet de plom

Un espectacle on el teatre, la manipulació d’objectes reciclats i la música en directe us transportaran a un dels millors contes de Hans Christian Andersen.


+INFO

Allegro

Un viatge vertiginós de la mà de catorze cantants a capella que exploren i esborren les fronteres entre la gran música clàssica i l’humor visual més sofisticat.


+INFO

Curs de modelat en Zbrush
Familiarització amb el programa Zbrush, les eines i els procediments bàsics de treball relacionats amb el modelat digital, impressió 3D i presentacions amb Photoshop. Aquest curs no es planteja com un tutorial de l’ús del programari sinó com un aprenentatge dels processos de treball que inclouen aquestes eines i com aquests processos es potencien, complementen […]
+INFO

Saps quins són els documents i tràmits per obrir el teu negoci?
De la mà de diferents professionals i tècnics de Dinàmig (agència d’innovació i desenvolupament de la Garrotxa) i l’OAC (oficina d’atenció al ciutadà), coneixerem quins són els requisits pel que fa a documents, tràmits i gestions municipals que qualsevol emprenedor ha de saber i complir quan vol iniciar un negoci. Més informació i inscripcions aquí.
+INFO

Curs en higiene alimentària
Aquesta sessió de formació en matèria d’higiene alimentària va adreçada als manipuladors d’aliments per tal d’assegurar el nivell de coneixements adequat en relació amb els requisits d’higiene, els diferents agents i factors que poden contaminar i/o alterar els aliments i les repercussions de les seves actituds i comportaments en la salubritat dels aliments, per tal […]
+INFO

MOT. Festival de Literatura

MOT 2019 estarà protagonitzat pel Mediterrani, concebut com un pont que comunica llengües, religions, coneixements i persones.


+INFO

Club de lectura fàcil: ‘Mites i llegendes de la Grècia antiga’

Ho organitza: Servei de Català d’Olot-la Garrotxa


+INFO

MOT. Festival de Literatura

MOT 2019 estarà protagonitzat pel Mediterrani, concebut com un pont que comunica llengües, religions, coneixements i persones.


+INFO

Què ens diuen els briòfits sobre l’estat ecològic dels boscos?

En aquesta ponència exposem els resultats més rellevants de l’estudi que hem fet als boscos de la comarca de la Garrotxa, comparant l’hàbitat i el tipus de gestió.


+INFO

Cold war

El film transcorre durant la Guerra Freda i explica la història d’amor d’un director musical i d’una jove cantant al llarg dels anys.


+INFO

MOT. Festival de Literatura

MOT 2019 estarà protagonitzat pel Mediterrani, concebut com un pont que comunica llengües, religions, coneixements i persones.


+INFO

Visita guiada al Santuari del Tura

Un recorregut pel Santuari del Tura per conèixer els diferents estils artístics des del romànic al neoclàssic, en les escultures, pintura i arquitectura, tèxtil i peces de roba de diferents estils.


+INFO

El perquè d’una càrrega. Quan i com s’actua?

Un comandament de la Policia de la Generalitat de Catalunya – Mossos d’Esquadra explicarà quan i per què es duu a terme una càrrega policial.


+INFO

Cor de teatre

Viurem en directe la famosa guerra de Troia i les aventures d’Ulisses en retornar a Ítaca.


+INFO

Tirant lo blanc, entre la utopia i la ironia

L’escriptor olotí Lluís Busquets i Grabulosa posarà el focus sobre els punts més singulars i desconeguts d’aquest clàssic de la literatura catalana medieval.


+INFO

Tornar a començar des del mar

Xerrada a càrrec de Noemí Morral.


+INFO

PNL i estratègies d’influència
La forma de comunicar-nos amb les altres persones determina fortament les nostres relacions comercials i el seu grau d’èxit. La Programació Neurolingüística (PNL) estudia la relació entre el llenguatge que utilitzem i la nostra projecció professional. El curs aporta els coneixements fonamentals per familiaritzar-se amb les tècniques de PNL i facilita la pràctica necessària mitjançant […]
+INFO

Posicionament web SEO/SEM
Curs organitzat per PIMEC i subvencionat pel Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya amb el cofinançament del Fons Social Europeu. Formació prioritària per a treballadors en actiu. Inscripcions aquí. Coneix els avantatges del SEO i aprèn a promocionar una pàgina web. Més informació aquí.
+INFO

Realitats avançades 2: enlluernats per la democràcia

Una dècada després de la seva estrena al festival Panorama, Simona Levi torna per recordar-nos que encara podem ser amos de les nostres decisions.


+INFO

Anthus

Jazz en majúscules, jazz del clàssic, però alhora trencador, pensat per als experts en aquest estil que vulguin fer un pas més i descobrir noves sonoritats.


+INFO

Trailwalker 2019
Dissabte 6 d’abril a les 9 del matí es donarà sortida a la Trailwalker Girona 2019: 100 km. per la Via Verda des d’Olot fins a Sant Feliu de Guíxols. Per més informació clicar aquí
+INFO

Ni cap ni peus

Un espectacle de circ i pallasso, potent i amb moltes disciplines: roda cyr, malabars, pal xinès, manipulació d’objectes, verticals amb cadires i acrobàcia.


+INFO

Club de lectura infantil

Club de lectura infantil, a càrrec de Laura Quicios Barranco.


+INFO

100 anys de l’Escola Municipal de Música d’Olot

Concert per celebrar els 100 anys de l’Escola Municipal de Música d’Olot


+INFO

Formes jurídiques i societàries per crear una empresa
Explicarem les diferents formes de titularitat en les que es pot portar a terme un negoci. Analitzarem quins són els criteris bàsics que ajudaran a escollir una forma jurídica o un altra. Quin és el procés de constitució i quins són els tràmits administratius per la creació i posada en marxa d’una empresa segons la […]
+INFO

Presentació del llibre ‘Campanes i campanars de la Garrotxa’

El llibre Campanes i campanars de la Garrotxa recull el treball d’investigació guanyador ex aequo de la Beca Ernest Lluch 2015 fet per Xavier Pallàs al voltant de les campanes.


+INFO