Ajuntament d'Olot
Ajuntament d' Olot

Olot rep el reconeixement de la RFEP per l’organització de l’Europeu Femení d’Hoquei Patins

L'alcalde d’Olot, Josep Berga, ha recollit la Placa d’Or a la Gala Anual que ha tingut lloc aquest divendres a Madrid.

5 de febrer de 2024


Aquest divendres 2 de febrer, l'alcalde d'Olot, Josep Berga, ha recollit la Placa d’Or que la Real Federació Espanyola de Patinatge i el COE ha atorgat enguany al Consistori olotí en reconeixement al suport, col·laboració, foment i promoció del patinatge i les seves especialitats amb la celebració de l'Europeu Femení d'Hoquei Patins el passat mes de desembre de 2023.

La IX Gala del Patinatge ha fet entrega de diferents reconeixements a esportistes, àrbitres, jutges, clubs, membres federatius i altres entitats vinculades al patinatge durant l’any passat. L’esdeveniment s’ha celebrat a l'Auditori Goyeneche de Madrid i, enguany, ha comptat amb la presència del president de la RFEP, Carmelo Paniagua, i el president del COE, Alejandro Blanco, que han estat els encarregats de fer entrega del reconeixement a la ciutat d’Olot.

Aquest nou reconeixement arriba quinze dies després que la ciutat d’Olot recollís la distinció del CEO per la promoció de l’esport amb la celebració de l’Europeu femení d’hoquei patins. El campionat va comptar amb la participació de set seleccions que del 4 al 9 de desembre van portar el millor hoquei a la ciutat. Més de 5.000 persones van seguir la competició que va generar un impacte econòmic de 203.400 euros a la ciutat.

 

 

  • 1006
  • GFYCniHXQAAF_m3
Ajuntament d'Olot
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax. 972 27 91 08 - 17800 OLOT - atenciociutadana@olot.cat