Ajuntament d'Olot
Ajuntament d' Olot

En marxa els treballs de millora de l’accessibilitat a l’Eixample Malagrida

Aquesta setmana han començat les obres de rebaixos de les voreres amb l’eliminació de barreres arquitectòniques a l’Av. de Josep Anselm Clavé i la Circumval·lació de les Corts Catalanes, al barri de l’Eixample Malagrida. Al llarg del mes de febrer s’actuarà en diversos punts de la ciutat millorant la mobilitat, refent voreres, reparant tapes i refent les instal·lacions de recollida d’aigües. 

8 de febrer de 2024


Aquesta setmana han començat les obres de millora de les voreres de l’Av. de Josep Anselm Clavé i la Circumval·lació de les Corts Catalanes. Els treballs es focalitzen a les voreres, actuant en els rebaixos i eliminant possibles barreres arquitectòniques per potenciar i millorar l’accessibilitat al barri de l’Eixample Malagrida, un dels barris amb més història de la ciutat.

Els treballs donen resposta a les peticions veïnals alhora que facilita l’accés al centre educatiu Malagrida i l'Escola Municipal de Música d'Olot, Xavier Montsalvatge i s’avancen al conjunt d’actuacions que es portaran a terme amb el Pla d’Asfalts 2024 que s’espera poder presentar a finals d’aquest mes de febrer. Alhora, han estat coordinades i gestionades conjuntament amb l’Associació MIFAS.

Durant les pròximes setmanes, l’Ajuntament d’Olot actuarà en la millora i conservació de vials, embornals i espais de diversos barris de la ciutat. D’una banda, s’actuarà als rebaixos i guals del C. de Terrassa i C. de Cadaqués al Barri de Sant Cristòfol i Mas Bernat; també es facilitarà l’accés i la mobilitat amb la rebaixa de voreres i de la parada del TPO del C. de l’Avet al Barri de Bonavista.

Per altra banda, també es construiran nous embornals del C. de la Ferradura i C. de la Barretina situats al barri de Les Planotes per assegurar la bona canalització en cas d’aiguats i es repararan les tapes del C. de Camil Mulleras i C. Bisbe Lorenzana facilitant la mobilitat i eliminant sorolls i molèsties per a veïns i comerciants.

 

 

  • Obres_3_
  • Obres_1_
  • Obres_4_
  • Obres_2_
Ajuntament d'Olot
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax. 972 27 91 08 - 17800 OLOT - atenciociutadana@olot.cat