Ajuntament d'Olot
Ajuntament d' Olot

En marxa els treballs de millora de l’accessibilitat del carrer Terrassa

Aquesta setmana han començat les obres d’eliminació de barreres arquitectòniques que permetran crear 6 rampes adaptades. Les actuacions formen part del conjunt d’accions que l’Ajuntament d’Olot porta a terme periòdicament per a la conservació i manteniment dels vials públics.

21 de febrer de 2024


El darrer dilluns 19 de febrer de 2024 van començar els treballs de reparació del carrer Terrassa. Aquesta actuació s’engloba en el conjunt de millores de conservació i reformes de diversos trams de la infraestructura viària urbana que porta a terme anualment l’Ajuntament d’Olot.

Concretament al carrer Terrassa s’actuarà per eliminar diverses barreres arquitectòniques i millorar l’accessibilitat a la vorera sud en l’encreuament amb el carrer Cadaqués, Roses i Volcà Croscat. S’hi crearan 6 rampes adaptades per al pas de vianants en aquests tres encreuaments.

L’obra s’allargarà durant una setmana i forma part del conjunt de treballs que l’Ajuntament d’Olot porta a terme periòdicament per garantir la conservació i manteniment dels vials públics. Al llarg de les pròximes setmanes, també es treballarà per estabilitzar el talús del passatge Trabucaires; es repararà un tram de la vorera del carrer Avet restituint l’accessibilitat a la parada del bus del TPO d’Olot; així com es faran reparacions concretes al paviment de les voreres de l’avinguda Catalunya que s’han aixecat per les arrels de diversos arbres i s’instal·larà un nou espai de contenidors al carrer Saiols. En conjunt, les obres suposen un cost de 47.434,42 €.

Tots els treballs formen part de l’estudi que l’Àrea d’Urbanisme del consistori porta a terme anualment i que recull un inventari d’actuacions al conjunt de la xarxa viària de la ciutat, tenint en compte les principals prioritats segons l’estat de la infraestructura, la jerarquia viària, les funcions de cada tram i les demandes ciutadanes.

 

 

  • O_5_
  • O_1_
  • O_3_
Ajuntament d'Olot
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax. 972 27 91 08 - 17800 OLOT - atenciociutadana@olot.cat