Ajuntament d'Olot
Ajuntament d' Olot

Tornen els descomptes especials amb la Botiga al Carrer d’Olot

La campanya promocional dels comerços de la ciutat es portarà a terme el divendres 1 a la tarda i dissabte 2 de març durant tot el dia i també comptarà amb descomptes i ofertes de les parades de la Plaça Mercat.

26 de febrer de 2024


Nova edició de la Botiga al Carrer d’Olot. Per cinquè any consecutiu la campanya de descomptes del comerç olotí durarà dos dies; divendres 1 de març a la tarda i dissabte 2 de març durant tot el dia i comptarà amb les ofertes d’una cinquantena de comerços.

Davant la bona resposta de les passades edicions per part dels clients i dels establiments comercials, l’Associació de Comerciants d’Olot (ACO) ha volgut tornar a repetir ‘La Botiga al Carrer’ d’hivern dividint-la en dues jornades. A més a més, la iniciativa torna a comptar amb el suport dels placers del Mercat d’Olot que oferiran productes amb descomptes 2x1 durant els dos dies de la iniciativa en algunes parades

La Botiga al Carrer coincideix amb el final de la campanya de rebaixes i, any rere any, s’ha consolidat com l’última jornada de descomptes dinàmica i atractiva. “Després d’una temporada 2023 més aviat complicada i un inici d’any amb condicions meteorològiques diferents de les que esperàvem, tornem a impulsar aquesta campanya que vol ser un revulsiu”, detalla la presidenta de l’Associació de Comerciants d’Olot, Anna Planella.

L’acció compta amb el suport de l’Àrea de Comerç de l’Ajuntament d’Olot, la Generalitat de Catalunya i forma part de les accions incloses dins del projecte 100% Olot.

 

 

  • PostBC
Ajuntament d'Olot
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax. 972 27 91 08 - 17800 OLOT - atenciociutadana@olot.cat