Ajuntament d'Olot
Ajuntament d' Olot

Nova edició del Casal Esportiu de Setmana Santa a Olot 

Els participants podran gaudir d’un munt d’activitats enfocades, principalment, a la pràctica de l’esport a l’aire lliure i en contacte amb la natura. Les inscripcions s’obriran el proper dimarts 5 de març.

 

27 de febrer de 2024


L’Àrea d’Esports de l’Ajuntament d’Olot ha organitzat, un any més, el casal esportiu per Setmana Santa. Enguany, aquest casal multiesportiu dirigit a infants nascuts entre el 2012 i el 2019 porta per nom Casal Setmana Santa Esportiva 2024 i es realitzarà del 25 al 28 de març de 9 a 13 h.

Durant aquests dies, els participants podran gaudir d’activitats esportives enfocades, principalment, a la pràctica de l’esport a l’aire lliure i en contacte amb la natura. Agrupats en funció de la seva edat, cada dia realitzaran una pràctica fisicoesportiva diferent com el ciclisme, l’atletisme, el tenis, l’escalada o jocs en grup. Seguint la línia d’anteriors casals esportius com el que s’organitza per les festes de Nadal; les activitats estan enfocades i tenen per objectiu que els participants coneguin i practiquin un gran ventall d’esports i, alhora, puguin jugar i treballar en equip.

Com és habitual, diverses entitats esportives de la ciutat participen d’aquesta iniciativa. Es tracta de: Terra de Volcans Club Atletisme Olot, el Club Ciclista Olot Infantil i el Club Tenis Olot que hi donen suport en les disciplines esportives respectives. En el cas de les activitats interiors, les sessions es realitzaran al Pavelló Municipal d’Esports d’Olot i al Pavelló Firal.

 

Dimarts 5 de març: Obertura d’inscripcions

Les inscripcions s’obriran el dimarts 5 de març i finalitzaran el 19 de març. Per apuntar-s’hi, es pot fer a les oficines de l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament d’Olot (al pavelló d’esports situat a l’avinguda República Argentina, 8) de 10 a 14 h, o telemàticament a través de la pàgina web de l'Àrea d'Esports en aquest enllaç

Com és habitual, les famílies monoparentals i nombroses així com els abonats de l’IEM’s disposaran de descomptes del 10 i el 5 per cent respectivament. Al web https://esportsilleure.olot.cat/ podreu trobar més informació i detalls. En cas que ho desitgeu també podeu contactar amb l’Àrea d’Esports a través del telèfon 972 26 64 61. L’horari d’atenció és de dilluns a divendres de 10 a 14 h i dimarts i dijous de 16 a 19 h.

 

 

Ajuntament d'Olot
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax. 972 27 91 08 - 17800 OLOT - atenciociutadana@olot.cat