Ajuntament d'Olot
Ajuntament d' Olot

Subvenció de l’ACA per a la instal·lació de comptadors de control als pous del Parc Nou d’Olot

L’Agència Catalana de l’Aigua ha atorgat una ajuda de 14.688,79 € per a la instal·lació de 4 comptadors en alta. L’ajuda forma part de la línia de subvencions per a la millora del control dels cabals subministrats que porta a terme l’ens.

29 de febrer de 2024


L’Ajuntament d’Olot ha rebut una subvenció de l’Agència Catalana de l’Aigua (ACA) per a la instal·lació de comptadors en alta als pous del Parc Nou d’Olot. En concret, l’ajuda permetrà col·locar 4  nous comptadors volumètrics a les canonades de sortida dels pous mitjançant els quals es podrà controlar el volum d’aigua procedent de cada captació de forma diferenciada.

Els comptadors disposen de sistema de telelectura que permet controlar i revisar de forma periòdica i remota els cabals. La implantació d’aquests sistemes de control té un pressupost de 29.622,39 € i l’ajuda de l’ACA per cobrir més de la meitat del cost: 14.688,79 €.

Aquesta ajuda està inclosa dins la línia de subvencions adreçades als ens locals per a la realització d’inversions per a la millora del control dels cabals subministrats en alta, amb la instal·lació de comptadors.

 

 

       Amb subvenció de l'Agència Catalana de l'Aigua

aca.png

 

  • Foto_Aigua_1
Ajuntament d'Olot
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax. 972 27 91 08 - 17800 OLOT - atenciociutadana@olot.cat