Ajuntament d'Olot
Ajuntament d' Olot

Olot acollirà la final de la Copa Catalunya de futbol

Aquest dilluns s'ha presentat la final de la Copa Catalunya Absoluta que es disputarà entre l’UE Olot i el FC Andorra el proper dimecres 20 de març.

 

5 de març de 2024


Preparats per una final històrica. UE Olot i FC Andorra es veuran les cares el pròxim dimecres 20 de març per alçar el títol de la Copa Catalunya Absoluta Masculina.

L'Estadi Municipal d'Olot es vestirà amb les millors gales per viure una gran nit del futbol català. A partir de les 19 h, i en directe per Esport 3, garrotxins i andorrans s'enfrontaran en l’edició número 33 d’aquesta competició. Aquest dilluns 4 de març s’ha s'ha celebrat la presentació oficial d’aquesta final a la Sala d'Actes de la seu central de l'FCF; un acte que ha comptat amb les impressions dels principals protagonistes. El president Joan Soteras ha encapçalat l’acte, acompanyat del president de la UE Olot, Joan Agustí, i del president del FC Andorra, Ferran Vilaseca, com a màximes autoritats. 

El procés de venda d’entrades està en marxa, amb prioritat per al futbol base de la UE Olot fins al dimecres 5 de març i obert al públic general a partir de l’endemà. 

 

LA VENDA D’ENTRADES

De l’1 al 5 de març

Futbol base de la UE Olot

 

A partir del 6 de març

Obert al públic general

 

D’aquesta manera, l'Estadi Municipal d'Olot acollirà per segon cop una final de la Copa Catalunya Absoluta però aquesta serà una ocasió especial perquè la UE Olot és un dels finalistes. El regidor d'Esports de l'Ajuntament d'Olot, Aniol Sellabona, ha assegurat que és “un orgull acollir aquest gran esdeveniment català i ens fa especial il·lusió perquè suposa el partit més important de la història de la UE Olot, és un regal per als olotins". 

 

0’75 € dels 2 € del cost de les entrades anirà per la Fundació Albert Bosch

A la pàgina web de la Federació Catalana de Futbol ja es poden adquirir les entrades que tenen un cost de 2 €. D’aquesta recaptació, 0’75 € de cada entrada es destinarà al projecte Realitat Millorada de Fundació Albert Bosch.

 

PREU DE LES ENTRADES

PREU

       DONACIÓ

2 €

       0,75 €/entrada a la Fundació Albert Bosch (FAB)

 

La Fundació Albert Bosch (FAB) té com a objectiu promoure la investigació i la recerca de solucions mèdiques, biomèdiques i quirúrgiques a les malalties infantils i, en general, contribuir al benestar de les persones durant la seva vida.

"Destinarem la recaptació de les entrades al projecte de realitat millorada, que acondicionarà i que acondicionarà i humanitzarà la zona d’oncologia pedriàtica de l’Hospital Universitari de la Vall d’Hebron de Barcelona", explica a la presentació Cristina Sanz, directora de la Fundació Albert Bosch. 

Sergi Carrero, àrbitre principal de la final, ha reconegut que "és una satisfacció i una gran responsabilitat per a nosaltres, a Olot es respira futbol i estem convençuts que serà un gran espectacle. L'equip arbitral de la cita el completen Guillem Batlle, Èric Martín i Óscar Carballo

 

"És el partit més important de la història de la UE Olot"

Durant l’acte, els presidents de la UE Olot i FC Andorra han compartit les seves impressions prèvies a la final. Joan Agustí ha subratllat que "estem davant el partit més important de la història de la UE Olot i vull agrair a l'FCF i al seu president Joan Soteras totes les facilitats logístiques per acollir el partit". Agustí ha afegit que "el favorit és l'Andorra per la superioritat en la seva estructura esportiva".

Al seu torn, Ferran Vilaseca remarca la il·lusió per revalidar el títol: "Volem aixecar la tercera i guanyar la final en un estadi mític del futbol català, és un orgull tornar a una final de la millor competició de l'FCF".

Per concloure els torns de paraula, el president de l'FCF, Joan Soteras, ha agraït la predisposició dels dos clubs finalistes i la ciutat d'Olot en la organització de la final i ha augurat que "esperem un estadi ple per un partit històric, una nova mostra de l'estat de salut del futbol català". 

A l'acte també han ha assistit el director general de l'FCF, Jose Miguel Calle; el secretari general de l'FCF, Oriol Camacho; els vicepresidents Luis Quiñonero i Jordi Bonet, i els directius Fernando Peña, Jaume Plaza, Pere Alsina, Jose Manuel Banderas, Pep Graus, Juan Núñez i Miquel Piñol

 

 

  • 20240304150712GF24M04FCF058
  • 20240304150712GF24M04FCF008
  • 20240304150712GF24M04FCF005
  • 2024-03-04_14 17 50_2024-03-02_12_24_58_cartellcopacatalunya1

    + 1

  • 20240304150712GF24M04FCF020
Ajuntament d'Olot
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax. 972 27 91 08 - 17800 OLOT - atenciociutadana@olot.cat