Ajuntament d'Olot
Ajuntament d' Olot

Millores de mobilitat, seguretat i senyalització entorn de l’escola Morrot

Els Serveis Municipals d’Olot s’encarreguen de portar a terme un seguit d’adequacions per potenciar la seguretat i pacificar l’entorn del centre educatiu. S’han pintat noves senyalitzacions, s’han creat nous passos de vianants, un pas elevat i s’ha limitat la circulació a 20 km/h. A més, s’instal·larà un controlador de la velocitat regulat amb càmera.

6 de març de 2024


Aquesta setmana els equips de Serveis Municipals de l’Ajuntament d’Olot porten a terme un conjunt de millores de mobilitat i seguretat al voltant de l’escola Morrot d’Olot. Concretament, aquest dimecres 6 de març han pintat nova senyalització viària als principals punts d’accés del centre educatiu i, a més, s’ha creat una franja de més de 10 metres de color vermell al voltant del pas elevat principal que dona accés a l’escola.

Aquesta, com la resta d’actuacions realitzades, donen resposta a les peticions i demandes del centre educatiu i tenen la voluntat de potenciar i millorar la seguretat i mobilitat així com pacificar l’entorn de l’escola del Morrot.

Paral·lelament, s’han creat nous passos de vianants per facilitar l’accés al centre i gestionar el flux de ciutadans i ciutadanes, s’ha instal·lat un nou pas elevat, nous aparcaments per a motocicletes i s’ha desplaçat una zona de contenidors de l’avinguda del Morrot per millorar la visibilitat. Alhora, també s’ha instal·lat nova senyalització vertical i horitzontal que permet destacar la proximitat de la zona escolar així com s’ha limitat de 30 a 20 km/h la circulació a l’avinguda del Morrot, des de la cruïlla amb el carrer Joan de Cabirol que dona accés a l’IES Montsacopa.

Per últim, properament s’instal·larà un nou dispositiu de control de velocitat regulat amb càmera que permet mostrar la velocitat a la que s’està circulant així com, des de la Policia Municipal d’Olot, es preveu actuar-hi per assegurar el compliment de les normatives de trànsit en aquest punt.

 

 

  • M_1_
  • M_2_
  • M_4_
  • M_3_

    + 1

  • M_6_
Ajuntament d'Olot
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax. 972 27 91 08 - 17800 OLOT - atenciociutadana@olot.cat