Ajuntament d'Olot
Ajuntament d' Olot

Visita a Olot de la consellera Anna Simó per a la jornada del Pla de Cultura i Educació

Anna Simó, que ha participat de la jornada d'inici del Pla de Cultura i Educació d’Olot, ha visitat prèviament l’Ajuntament d’Olot. Entre els temes tractats a la reunió, l’alcalde Josep Berga li ha demanat el compromís del Departament per traslladar l’Institut Escola Greda al barri de Sant Miquel.

11 de març de 2024


La consellera d’Educació, Anna Simó, ha visitat aquest dissabte 9 de març la ciutat d’Olot. Simó ha participat de les jornades del Pla de Cultura i Educació, que ha tingut lloc a la Sala Torín i, abans, s’ha dirigit a l’Ajuntament. L’alcalde Josep Berga i la regidora de Participació, Laila El Gamouchi, s’han reunit amb la consellera amb la que han tractat diferents temes d’actualitat de la ciutat.

Un dels temes centrals de la reunió ha estat l’Institut Escola Greda. L’alcalde d’Olot, Josep Berga, ha traslladat a la consellera Simó la necessitat que el centre disposi d’unes noves instal·lacions ja que “es va construir l’any 1971, la ciutat era completament diferent i amb el pas dels anys augmenta les seves necessitats”. L’alcalde ha afegit que “el fet que l’Institut Escola estigui situat en un polígon industrial i a prop d’una carretera amb un pas important de vehicles on properament també passarà la futura variant, fa més imprescindible el seu trasllat”.

Per aquest motiu, l’alcalde Josep Berga ha demanat a la consellera, que “posi el trasllat de l’institut escola Greda a l’agenda del Departament perquè el centre es pugui traslladar a uns terrenys del barri de Sant Miquel”.

En la seva visita a Olot, la consellera d’Educació, Anna Simó, ha assegurat que “el Departament en el que ens hem compromès és en el fet de poder seure i treballar plegats en la planificació a nivell de municipi i de comarca”.

 

 

  • consellera
  • 4caac8c2-394c-4530-9007-2302a3cb9e17
  • 20240309_095915
  • NP_resum primera jornada del Pla de Cultura i Educació_4

    + 3

  • 138A6512
  • NP_resum primera jornada del Pla de Cultura i Educació_3
  • NP_resum primera jornada del Pla de Cultura i Educació_1
Ajuntament d'Olot
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax. 972 27 91 08 - 17800 OLOT - atenciociutadana@olot.cat