Ajuntament d'Olot
Ajuntament d' Olot

Noves campanyes del Garrotxa Approp per premiar el proppers més fidels i sostenibles

El Garrotxa Approp, l’app de consum local gratuïta de la Garrotxa, sortejarà més de 1.000 € durant el mes de març, per gastar en els establiments adherits, entre tots els qui facin compres utilitzant l’app.

12 de març de 2024


El Garrotxa Approp ja ha fet circular 8,2 milions d’euros en més de 179.000 vendes a la Garrotxa, treu fum aquest mes de març, ja que ha llançat dues campanyes noves que estan omplint les guardioles dels proppers més sostenibles i assidus a l’app.

El propper més sostenible és una campanya mensual que va iniciar aquest passat febrer i durarà tot l’any. Consisteix a indicar les compres en les quals es prenguin decisions sostenibles en l’app, de manera que anar a comprar amb una bossa de tela, portar l’envàs, escollir els productes de proximitat, moure’s en bici o escollir els establiments amb la CETS, comportarà rebre un “punt sostenible”. En acabar el mes, el propper que més punts hagi aconseguit, s’emporta 25 € directes a la guardiola. Per altra banda, només entre l’1 i el 21 de març, els proppers també poden participar en la campanya dels 21 dies del Garrotxa Approp. Per fer-ho, només cal fer una compra i respondre a la pregunta que els apareixerà a l’app tot seguit. Si encerten la resposta, entraran automàticament a un sorteig de 50 €.

En tots els casos, els diners guanyats en les campanyes per ser sostenible o fidel al projecte, van directes a la guardiola i permeten la circularitat de diners al territori, ja que es reinverteixen en compres als establiments adherits al projecte, que ja són més de 100 de les categories de comerç, serveis, restauració, allotjaments i cultura i oci.

Per estar al cas de totes les campanyes i sortejos del Garrotxa Approp, és recomanable activar les notificacions de l’aplicació, seguir el perfil d’Instagram del projecte @garrotxa.approp, donar-se d’alta al butlletí electrònic del projecte o entrar al portal garrotxaapprop.cat.

Garrotxa Approp és una aplicació gratuïta que es pot descarregar tothom, independentment d’on visqui: només cal tenir més de 16 anys i anar a l’App Store (Apple), Google Play (Android) o AppGallery (Huawei). L’app és el resultat d’un projecte de col·laboració entre diverses entitats del territori, com l’Associació de Comerciants d’Olot, l’Associació d’Hostalatge de la Garrotxa, Turisme Garrotxa, el Mercat d’Olot, l’Ajuntament d’Olot, el Consell Comarcal de la Garrotxa i DinàmiG.

 

 

  • Cartells_campanyes_Approp_2024_21dies
  • Cartells_campanyes_Approp_2024_sostenible
  • Cartells_campanyes_Approp_2024_21dies

Enllaços relacionats

Ajuntament d'Olot
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax. 972 27 91 08 - 17800 OLOT - atenciociutadana@olot.cat