Ajuntament d'Olot
Ajuntament d' Olot

Un intent d’ocupació acaba amb una persona detinguda per la Policia Municipal d’Olot

L’avís d’un ciutadà posa en alerta als agents que van poder identificar els autors de l’ocupació de l’habitatge. A una de les persones identificades li constava una ordre d’expulsió. Avui passarà a disposició judicial.

13 de març de 2024


Aquest dimecres 13 de març, la Policia Municipal d’Olot ha rebut l’avís que s’estava produint l’ocupació d’un habitatge al Nucli Antic. La persona que ha alertat els agents ha facilitat una descripció molt detallada dels autors dels fets.

Una vegada al lloc i en no localitzar els ocupants de l’immoble, els agents han iniciat una recerca per la zona. Després d’ampliar el radi de la recerca, la Policia Municipal ha trobat les persones que coincidien amb la descripció obtinguda i han procedit a la seva identificació.

Amb les posteriors comprovacions, els agents han pogut saber que a un dels identificats els constava una ordre d’expulsió. Des de la Policia Municipal s’han fet gestions amb el Cos Nacional de Policia per acordar el trasllat a la comissaria dels Mossos d’Esquadra. El detingut passarà avui a disposició judicial.

 

En els últims 7 dies, la Policia Municipal impedeix l’ocupació de 3 habitatges

La d’aquest dimecres és una de les 3 ocupacions que la Policia Municipal ha evitat en els últims 7 dies. A la majoria de casos, ha estat clau el testimoni dels veïns que han assegurat que havien vist en quin moment les persones tenien intenció d’ocupar l’immoble.

Amb la voluntat de prevenir i evitar possibles ocupacions il·legals, des de l’Ajuntament d’Olot es fa una crida a la col·laboració ciutadana perquè qualsevol persona que vegi o sospiti d’un intent d’ocupació, puguin avisar immediatament a la Policia Municipal d’Olot al 972 27 91 33.

 

 

  • Policia Comunicat
Ajuntament d'Olot
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax. 972 27 91 08 - 17800 OLOT - atenciociutadana@olot.cat