Ajuntament d'Olot
Ajuntament d' Olot

Entrades esgotades a la Final de la Copa Catalunya Absoluta Masculina

L’Estadi Municipal d’Olot presentarà un ple de gom a gom, amb 2.618 localitats venudes, per a presenciar el partit entre la UE Olot i el FC Andorra. Es recomana arribar a l'Estadi a peu, amb temps i, en cas de desplaçar-s'hi en vehicle, caldrà estacionar al sector de l’Av. Francesc Macià, el polígon, els carrers del voltant i l’Av. Països Catalans perquè no serà possible aparcar el vehicle al voltant del camp.

20 de març de 2024


 

Aquest dimecres 20 de març és la gran final entre la UE Olot i el FC Andorra i l’Estadi Municipal d’Olot viurà un ple absolut. En total, s'han venut les 2.618 localitats i el partit es retransmetrà en directe a Esport 3.

El procés de compra d'entrades es va obrir el passat 19 de febrer. Fins al 5 de març van tenir exclusivitat els socis i jugadors del futbol base de la UE Olot i, a partir del 6 de març, les entrades es van obrir al públic general en què ja s'han exhaurit.

 

Entrades solidàries

Les entrades per la final de la Copa Catalunya Absoluta masculina tenien un preu simbòlic de 2 € amb la vessant solidària de la recaptació d'una part que va dirigida per a la Fundació Albert Bosch.

 

Obertura de portes

Les portes de l’Estadi Municipal d’Olot s’obriran una hora i mitja abans de l’inici del partit. És a dir, a les 17.30 hores.

 

Aparcament 

Si us desplaceu amb vehicle, es pot estacionar al sector de l’Av. Francesc Macià, el polígon, els carrers del voltant i l’Av. Països Catalans.

No serà possible estacionar al vehicle al voltant del camp.

 

Accessos a l'Estadi Municipal d'Olot

Tothom qui tingui l'entrada per a gaudir presencialment de la final de la Copa Catalunya Absoluta masculina haurà rebut un missatge on es mostra el seu accés a l'Estadi Municipal d'Olot. Tot el públic general ha d'entrar per l'accés general, en què per allà també hi entraran qui tingui Llotja, Vip 'B' i Vip 'C'. Només qui tingui Vip 'A' entrarà per l'accés de Francesc Macià - F. Bartrina.

 

Recomanacions mobilitat i seguretat

Davant l'important nombre d'espectadors i espectadores que es preveu que puguin seguir el partit; es recomana seguir aquestes indicacions.

 

ajuntament d'olot  ATENCIÓ CIUTADANA (1).jpg

 

  • 2024-03-19-11_13_20_portada_slider
Ajuntament d'Olot
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax. 972 27 91 08 - 17800 OLOT - atenciociutadana@olot.cat