Ajuntament d'Olot
Ajuntament d' Olot

Afectacions viàries per la cursa ciclista Klàssica d’Olot

Aquest diumenge 24 de març es porta a terme aquesta prova ciclista que aplega prop de 200 participants. 

 

20 de març de 2024


La Klàssica d'Olot és una prova esportiva reservada per a ciclistes elit i sub23 que es troben a les portes de ser professionals. El Club Ciclista Olot Infantil són els organitzadors d'aquesta marxa que passa per diversos municipis de la Garrotxa.

Enguany, la prova es porta a terme aquest diumenge 24 de març de 2024. La sortida es farà des de la Plaça Clarà a les 10 h del matí i el recorregut passarà pel carrer: Pare Roca, Av. Reis Catòlics, Ctra. Sant Joan, Av. Europa; Plaça de la Unió Europea fins a enllaçar amb l’N-260 en direcció Girona per arribar al ramal d’accés a Olot cap en direcció carretera de La Canya, baixada i accés a la rotonda de can Minguet fins arribar a la carretera de La Canya i continuar en aquesta direcció cap a Maià de Montcal, Beuda i Besalú.

Segons les previsions de l’organització de la prova ciclista, l’arribada està prevista vora les 13.40 h a la mateixa Plaça Clarà d’Olot. En aquest cas, els ciclistes accediran al municipi per la carretera de La Canya provinents de la població de La Canya i agafaran el ramal de pujada i accés cap a la N-260 en direcció al barri de l’Hostal del Sol per tornar a sortir novament per la N-260 i accedir a la Plaça de la Unió Europea, costat dret de l’avinguda Europa fins a la rotonda amb la carretera de Sant Joan de les Abadesses per dirigir-se cap al centre de la ciutat, carretera de Sant Joan de les Abadesses, Av. Reis Catòlics fins a arribar al carrer Pare Roca en contra direcció fins a la Plaça Clarà on estarà situada la meta d’arribada.

Arran aquest recorregut, la Policia Municipal d’Olot ha previst un dispositiu de seguretat especial. En el moment de la sortida i arribada, la circulació es veurà restringida i es tallarà momentàniament per facilitar el pas dels ciclistes.

Paral·lelament, el carrer Pare Roca es restringeix la circulació entre les 9.30 i les 14.30 h aproximadament.

 

150 quilòmetres amb sortida i arribada a Olot

La 70a edició de la Klàssika d’Olot és una de les proves amb més història del calendari català i que, tradicionalment, coincidia amb les Festes del Tura. El circuit forma part de les Grans Clàssiques i és puntuable pel 8è Trofeu Joan Casadevall.

 

 

  • Plantilles App_Variants (13)
Ajuntament d'Olot
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax. 972 27 91 08 - 17800 OLOT - atenciociutadana@olot.cat