Ajuntament d'Olot
Ajuntament d' Olot

El DescobreixOlot presenta un concurs de fotografia per captar #OlotEnEssència2024

A partir del 25 de març s’obre el termini d’inscripcions al concurs de fotografia #OlotEnEssència2024 amb premis de fins a 300 € per gastar a través del Garrotxa Approp.

23 de març de 2024


Després d’anys passant pels carrerons de la ciutat, fixant-te en façanes modernistes úniques o observant de prop tots els gustos i colors d’Olot, de segur que tens una foto preferida. Amb el DescobreixOlot t’animem a compartir-la presentant-te al concurs de fotografia #OlotEnEssència 2024. Podràs optar a tres premis, el primer s’emportarà 300 €, el segon 200 € i el tercer 100 € per gastar en el Garrotxa Approp.

Els premiats els escolliran un jurat de professionals vinculats amb el món de la fotografia, representants de diferents associacions i entitats del territori com l’Associació de Fotografia d’Olot o l’Escola Municipal d’Expressió, entre d’altres.

Pot participar qualsevol persona a partir de 16 anys i caldrà que pugi la foto al seu perfil d’Instagram amb el hastag #OlotEnEssència2024 (etiquetant el perfil @descobreixolot) i ompli un formulari que trobarà al web https://www.descobreixolot.cat/concurs-fotografia-olot-2024/, des d’on també es poden consultar el detall de les bases.

La fotografia pot haver-se fet en qualsevol moment, però la publicació a Instagram ha de ser posterior a la publicació d’aquestes bases i abans de la data límit que és el 5 de maig de 2024. Es pot editar la foto digitalment, fer-la amb el mòbil o amb una càmera professional, posar-hi filtres… el que es cregui que la farà més especial! Quedaran excloses del concurs les imatges generades amb IA. És molt important no oblidar que el text que acompanyi la imatge forma part de l’obra creativa, així que també serà valorat pel jurat a l’hora d’escollir les persones premiades. També caldrà posar el carrer o lloc on s’ha fet la fotografia.

DescobreixOlot és el portal de continguts digitals (www.descobreixolot.cat) - amb més de 63.000 lectors anuals - que aglutina articles i consells per (re) descobrir la ciutat d’Olot de forma individual o en família i des de totes les vessants: natural, gastronòmica, cultural, educativa, comercial... A més, es poden seguir i consultar les recomanacions i propostes a través del compte d’Instagram @descobreixolot - que ja compta amb més de 16.400 seguidors –, subscriure’s al butlletí mensual o al canal de whatsapp (650 05 19 98) del DescobreixOlot que reuneix 800 seguidors i permet rebre setmanalment les millors propostes d’oci i activitats per gaudir d’Olot tot l’any.

 

 

Ajuntament d'Olot
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax. 972 27 91 08 - 17800 OLOT - atenciociutadana@olot.cat