Ajuntament d'Olot
Ajuntament d' Olot

Comença el casal multiesportiu de Setmana Santa a Olot 

Durant 4 dies, del 25 al 28 de març, els 42 infants i joves participants gaudiran d’activitats a l’aire lliure i en contacte amb la natura. 

25 de març de 2024


Un total de 42 infants participen en el casal multiesportiu de Setmana Santa que porta a terme l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament d’Olot.

Des d’aquest dilluns 25 de març i fins al dijous 28 de 9 a 13 h, els infants i joves practicaran diverses activitats esportives a l’aire lliure i en contacte amb la natura tals com ciclisme, l’atletisme, el tenis, l’escalada o jocs en grup. Agrupats en funció de la seva edat, cada dia realitzaran una pràctica fisicoesportiva diferent amb la voluntat que els participants coneguin i practiquin un gran ventall d’esports i, alhora, puguin jugar i treballar en equip.

Com és habitual, diverses entitats esportives de la ciutat participen d’aquesta iniciativa. Es tracta de: Terra de Volcans Club Atletisme Olot, el Club Ciclista Olot Infantil i el Club Tenis Olot que hi donen suport en les disciplines esportives respectives oferint sessions demostratives i  pràctiques. En el cas de les activitats interiors o condicions meteorològiques adverses, les sessions es realitzaran al Pavelló Municipal d’Esports d’Olot i al Pavelló Firal.

 

 

  • F_1_
  • F_4_
  • F_2_
  • F_7_

    + 1

  • F_6_
Ajuntament d'Olot
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax. 972 27 91 08 - 17800 OLOT - atenciociutadana@olot.cat