Ajuntament d'Olot
Ajuntament d' Olot

Olot acull el Campionat de Catalunya de Seleccions Territorials de voleibol

Des d'avui i fins al 28 de març, Olot és l'epicentre del millor vòlei català de formació i acollirà a l'elit d'aquest esport en les categories infantil, cadet i juvenil. Un total de 400 esportistes, 60 tècnics i 20 àrbitres i anotadors participen en la 9a edició del Campionat de Catalunya de Seleccions Territorial. 

26 de març de 2024


Coincidint amb 40è aniversari del Club Vòlei Olot, la capital de la Garrotxa es converteix del 26 al 28 de març en l'epicentre del voleibol català de formació amb motiu de la celebració del novè Campionat de Catalunya de Seleccions Territorials que organitza la Federació Catalana de Voleibol. Serà la segona vegada que la ciutat acull aquest esdeveniment, que ja va acollir l'any 2015, i que enguany es disputarà al pavelló municipal d'esports.
 
En total, prop de 500 persones - 400 jugadors, 60 tècnics i 20 àrbitres - participen d'aquesta celebració; la 9a edició del Campionat de Catalunya de Seleccions Territorials. Un conjunt de 30 equips de les categories infantil, cadet i juvenil participaran en la competició; 240 noies esportistes i 160 nois esportistes.
 
"El Campionat és el centre neuràlgic del vòlei català a nivell de seleccions de categoria de formació i és un esdeveniment que està lligat al Campionat d'Espanya de les Seleccions Catalanes", explica Maribel Zamora, presidenta de la Federació Catalana de Voleibol que destaca també que "aquests dies Olot es convertirà en el bressol del voleibol de base de tot Catalunya. Es viuran tres dies molt intensos de competició, serà un punt de trobada familiar a més a més de la part esportiva. Gaudirem d'una competició de luxe dels millors i les millors esportistes de base dels clubs. Sense cap mena de dubte, podrem veure el gran estat de salut que tenen els clubs catalans i els seus jugadors i jugadores".
 
Es preveu que més de 1.000 persones de públic ompliran les grades del pavelló municipal d'esports d'Olot, per veure en acció als millors jugadors i jugadores de Catalunya en les categories juvenil, cadet i infantil. Paral·lelament, tots els partits es podran seguir en directe a través del canal de Youtube de la Federació Catalana de Voleibol a través d'aquest enllaç.  

 

 

Ajuntament d'Olot
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax. 972 27 91 08 - 17800 OLOT - atenciociutadana@olot.cat