Ajuntament d'Olot
Ajuntament d' Olot

Visita de la Síndica a Olot

L’equip del Síndic de Greuges de Catalunya oferirà una atenció presencial o telemàtica a les veïnes, veïns, entitats i associacions d’Olot que vulguin fer consultes o exposar queixes.

27 de març de 2024


El proper dijous 4 d’abril de 2024 l’equip de la Síndica oferirà una atenció presencial o telemàtica – a través de trucada o videotrucada – dirigida a veïns, veïnes, entitats i associacions d’Olot que vulguin fer consultes o exposar queixes en relació amb possibles vulneracions dels seus drets per part d’empreses que presten serveis generals com d’aigua, llum i gas o administracions públiques.

Les persones que hi estiguin interessades, podran concertar prèviament l’entrevista a cita Olot o trucant al telèfon 900 124 124 o enviar un correu electrònic a l’adreça citaprevia@sindic.cat.

Les visites presencials s’atendran a:

L’Agència d’Innovació i Desenvolupament de la Garrotxa | DinàmiG

Tomàs de Lorenzana, 15

 

Aquesta presència de l’equip del Síndic de Greuges de Catalunya al municipi  s’emmarca en el conveni signat amb  l’Ajuntament d’Olot amb la finalitat de potenciar la defensa dels drets de les persones al municipi.

 

 

  • Mostra Olot_04042024_complet
Ajuntament d'Olot
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax. 972 27 91 08 - 17800 OLOT - atenciociutadana@olot.cat