Ajuntament d'Olot
Ajuntament d' Olot

Preinscripcions a Escoles Bressol Municipals i a la Llar d’infants de Sant Roc

Del 16 al 25 d’abril s’han previst les jornades de portes obertes presencials a les quatre escoles bressol de la ciutat i a la llar d’infants de Sant Roc. Les escoles bressol públiques d’Olot ofereixen un total de 326 places entre i0, i1 i i2.

8 d'abril de 2024


| Posteriorment, s’obrirà el període de preinscripcions que tindrà lloc del 8 al 21 de maig i es podran fer de manera telemàtica o presencial.

 

Un any més, les quatre escoles bressol d’Olot i la llar d’infants de Sant Roc arrenquen el procés de preinscripció per al curs 2024-2025. Per aquest motiu, des del dimarts 16 fins al dijous 25 d’abril es portaran a terme les portes obertes a cada un dels centres educatius. Aquestes visites serveixen perquè les famílies que volen portar els seus infants de 0 a 2 anys a una escola bressol puguin conèixer els espais, el personal i el projecte educatiu que desenvolupen.

La llar d’infants de Sant Roc encetarà les portes obertes el dimarts 16 a les 10.30 h i oferirà una segona data, el dijous 18 d’abril, a la mateixa hora. El mateix dimarts 16 a les 17.30 h tindran lloc les portes obres de l’escola bressol Sant Pere Màrtir i les Fonts. Finalment, La Gredera del Morrot oferirà la jornada el dilluns 22 d’abril a les 17.30 h i Sant Miquel, el dijous 25 d’abril també a les 17.30 h.

Un cop finalitzades les jornades informatives, començarà el procés de preinscripcions per al curs 2024-2025 que serà del 8 al 21 de maig. Les preinscripcions es podran fer de manera telemàtica al web www.oloteducacio.cat. Per altra banda, també es podrà fer de manera presencial: els matins de 8 a 15 h a la planta baixa de l’Àrea de Cultura i Educació (C/ Hospici, 8). Es podrà demanar cita prèvia a partir del 2 de maig al web de l’Ajuntament d’Olot.

Per a més informació sobre la documentació necessària, criteris d’admissió o altra informació rellevant, podeu consultar www.oloteducacio.cat o posar-vos en contacte amb l’Àrea de Cultura i Educació de l’Ajuntament d’Olot al telèfon 972 27 00 49 o a escolesbressol@olot.cat.

Per al curs 2024-2025 les escoles bressol públiques d’Olot ofereixen 326 places: 38 a infantil 0, 108 a infantil 1 i 180 a infantil 2. Per al curs vinent, es posaran a disposició 18 places més d’i2 a l’Escola Bressol de Sant Pere Màrtir.

Les Escoles Bressol Municipals són un servei educatiu gestionat per l’Àrea de Cultura i Educació de l’Ajuntament d’Olot que acompanya els infants en el seu creixement, des de les 16 setmanes fins als 3 anys, i a les seves famílies. La tasca de les Escoles Bressol Municipals d’Olot es regeix per cinc eixos identitaris: fomenten l’aprenentatge actiu de l’infant, potenciant la curiositat i la iniciativa a través del joc i la vida quotidiana; donen resposta a les necessitats d’estima, d’afecte, de cura i d’interacció de cada infant; acompanyen i potencien el desenvolupament integral de l’infant, potenciant les seves capacitats personals i la seva autonomia, des d’una escolta atenta i una mirada respectuosa.

També ofereixen a les famílies un entorn de confiança per a l’acompanyament en l’educació dels seus fills i filles, i treballen de manera conjunta amb l’equip de l’Àrea de Cultura i Educació i amb professionals especialitzats.

 

 

  • fotos ebm_2
  • EB_3_
  • foto ebm_1
  • EB_2_
Ajuntament d'Olot
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax. 972 27 91 08 - 17800 OLOT - atenciociutadana@olot.cat