Ajuntament d'Olot
Ajuntament d' Olot

Colònies de primavera a preu reduït per a nens i nenes d’entre 8 i 12 anys d’Olot

Pel pont del maig es portarà a terme una nova edició de les colònies “Primavera a la natura”, una iniciativa que vol oferir temps a les famílies i lleure de qualitat als infants.

4 d'abril de 2024


L’Àrea de Cultura i Educació de l’Ajuntament d’Olot ofereix un cop més les colònies “Primavera a la natura” que compten amb una part finançada de manera que el cost final per a les famílies és molt inferior al que seria el preu de cost. Amb això es pretén facilitar al màxim la participació de tothom que hi pugui estar interessat.

L’objectiu de la proposta és doble. Per una banda, es busca alliberar temps a les famílies, especialment a les dones, a qui majoritàriament repercuteixen les tasques de cures dels infants. Per altra banda, es vol oferir un lleure de qualitat a infants i adolescents de la ciutat.

Aquesta és la quarta edició d’aquesta iniciativa que s’ofereix dos cops l’any: a la tardor i a la primavera. El curs passat es va fregar el 93% d’ocupació de les places que es van oferir i la valoració, tant per part de les famílies com per part dels infants, va ser molt positiva.

Les colònies estan pensades per a infants de 8 a 12 anys, nascuts entre el 2011 i el 2015. Seran des del divendres 3 de maig (dia de lliure disposició a les escoles d’Olot) i fins al diumenge 5 de maig al Mas Xalió de Mieres. El preu per estada és de 75 euros i de 35 en el cas de les famílies nombroses i monoparentals. A més, hi haurà reduccions de preu per a altres situacions de vulnerabilitat que es gestionen a través del Consorci d’Acció Social de la Garrotxa. Els preus inclouen l’estada de les dues nits, tots els àpats i totes les activitats. Les colònies seran conduïdes per l’empresa Arriant, que compta amb un equip de professionals experts que organitzaran activitats de lleure enfocades especialment a la natura.

Les inscripcions es podran fer de manera presencial del 15 al 26 d’abril a l’Àrea de Cultura i Educació de l’Ajuntament d’Olot de dilluns a divendres de 10 a 14 h. També es podran fer per telèfon, trucant al 972 27 27 77 o per correu electrònic a través de l’adreça de correu educacio@olot.cat. Per a més informació i inscripcions, es pot trucar o enviar un Whatsapp al 619 687 608.

Les colònies de “Primavera a la natura” estan subvencionades pel programa Temps per a cures del Departament d’Igualtat i Feminismes de la Generalitat de Catalunya destinat a impulsar serveis de cura puntuals per avançar en la corresponsabilitat pública vers les cures.

 

 

  • P_2_
  • banner-1080x1080
  • P_1_
Ajuntament d'Olot
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax. 972 27 91 08 - 17800 OLOT - atenciociutadana@olot.cat