Ajuntament d'Olot
Ajuntament d' Olot

Més de 1.870 vals regal de 32 empreses en 4 anys a través del Garrotxa Approp

L’aplicació engresca a petits i grans negocis que ofereixen aportacions econòmiques amb els vals regal.

8 d'abril de 2024


Des de principis d’aquest 2024, 3 empreses del territori ja ha invertit en 78 vals del Garrotxa Approp pels seus treballadors. Una xifra que es tradueix en més de 3.850 € en ingressos extres a les guardioles dels usuaris i, per tant, destinats directament al consum local.

Els vals de regal són un gran exemple del principal objectiu de l’app de promoció Garrotxa Approp: promoure les compres al territori. La voluntat és que els usuaris i usuàries de l’aplicació (els i les proppers) comprin a la Garrotxa tot el que necessitin en lloc de fer-ho en línia o en altres territoris. D’aquesta manera, l’app permet promoure la sostenibilitat, les compres de km 0 i la reactivació econòmica dels petits comerços.

D’aquesta manera, la compra local beneficia a l’establiment però també al propper, ja que no s’ha de desplaçar, coneix nous comerços al veïnat i es fomenta el factor humà de les vendes. Aquest objectiu és compartit també per grans empreses instal·lades al territori, que malgrat no poder participar com a establiments adherits al Garrotxa Approp – ja que no poden oferir la venda directa al proper – també volen contribuir a través d’injeccions econòmiques a les guardioles dels usuaris, traduint-se en compres extraordinàries a través de l’Approp.

En aquest sentit, contribuir al Garrotxa Approp amb vals, genera beneficis a les companyies de la Garrotxa perquè els permet millorar el vincle amb els seus treballadors, millorant així el seu rendiment, i ajudant a crear nous proppers per al Garrotxa Approp. Des de 2020, en l’inici del Garrotxa Approp, 32 empreses de la comarca hi han participat oferint un total de 1.871 vals pels seus treballadors, que s’han traduït en un ingrés econòmic de 119.890 € al projecte.

Tenint en compte aquest darrer any, algunes de les empreses col·laboradores han estat negocis referents a la comarca com EIO, Noel, Autopodium SA, Novostorm, Bassols Energia, Alzamora, La Fageda, Zoetis, Delsys, Associació Hostalatge, Transports Grabulosa, Corriols Serveis educatius, Font esports i Cubus, que han generat 332 vals que han suposat una a aportació de 13.555 € al projecte.

Per a les empreses i companyies que vulguin sumar-se al projecte facilitant vals als treballadors i treballadores només cal descarregar-se una carta d’adhesió al projecte que es pot trobar a https://garrotxaapprop.com/empreses-collaborades-garrotxa-approp/ i enviar-la firmada a empresa@dinamig.cat.

En paral·lel, si es vol estar al cas de totes les campanyes i sortejos del Garrotxa Approp, és recomanable activar les notificacions de l’aplicació, així com seguir el perfil d’Instagram del projecte @garrotxa.approp, donar-se d’alta al butlletí electrònic del projecte o entrar al portal garrotxaapprop.cat.

Garrotxa Approp és una aplicació gratuïta que es pot descarregar tothom, independentment d’on visqui. Per participar-hi només cal tenir més de 16 anys i anar a l’App Store (Apple), Google Play (Android) o AppGallery (Huawei) i descarregar-se l’aplicatiu. L’app és el resultat d’un projecte de col·laboració entre diverses entitats del territori tals com l’Associació de Comerciants d’Olot, l’Associació d’Hostalatge de la Garrotxa, Turisme Garrotxa, el Mercat d’Olot, l’Ajuntament d’Olot, el Consell Comarcal de la Garrotxa i DinàmiG.

 

 

  • Plantilla Publicacions Instagram
Ajuntament d'Olot
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax. 972 27 91 08 - 17800 OLOT - atenciociutadana@olot.cat