Ajuntament d'Olot
Ajuntament d' Olot

È Festa, el nou Sant Tomàs, s'amplia a horaris diürns i a diferents tipus d'oci

La tradicional festa dels estudiants se celebrarà el 26 d'abril, des de les sis de la tarda i fins a les 12 de la nit amb tallers, activitats diverses i molta música.

15 d'abril de 2024


La festa dels estudiants d'aquest 2024 arriba amb un canvi de data i un canvi de format. Ha deixat de fer-se per Sant Tomas (28 de gener) i passa al 26 d'abril. En plena primavera, permet que es puguin fer més activitats i més diverses, ja que el dia és més llarg i les temperatures més confortables.

È Festa vol ser una celebració per a la globalitat dels joves estudiants de 12 a 16 anys. Per aixo, s'ha ampliat l'oferta d'activitats perquè tothom hi pugui trobar aquelles que els són més interessants. També s'ha ampliat l'horari: començarà a les sis de la tarda i s'allargarà fins a la mitjanit; així, permetra a totes els estudiants participar-hi en diferents moments horaris tant diürns com nocturns.

A la plaça Major s'hi instal·laran unes carpes en les quals es podran fer diferents activitats: fotografia creativa, maquillatge UV, punteria o fotografia amb càmera tèrmica i còctels sense alcohol. La música hi tindrà un pes important. S'oferiran un taller de break dance i un de salsa, bachata i merengue. A les set de la tarda començaran les actuacions musicals propiament dites que inclouran reggae amb de Sound Sistem, rap amb de Vichy Folk, versions dels 2000 amb Sicuta i la festa acabarà amb la DJ Mina Ritz.

Tota l'activitat se centrarà a la plaça Major, que es convertirà en un espai de relació, aprenentatge, oci i diversió. Un espai controlat i segur perqué È Festa sigui una jornada lúdica on es vol fomentar una manera de sortir sana i no vinculada amb l'alcohol. També hi haurà un Punt Lila i una zona habilitada per a persones amb mobilitat reduïda.

La programació d'È Festa ha estat elaborada per la Comissió d'Alumnes del Consell Escolar Municipal.

 

 

  • EFESTA-CARTELL-indicacio-web_Mesa-de-trabajo-1
  • Horari-web_Mesa-de-trabajo-1
  • WhatsApp Image 2024-04-15 at 10.34.42
  • WhatsApp Image 2024-04-15 at 10.32.14
Ajuntament d'Olot
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax. 972 27 91 08 - 17800 OLOT - atenciociutadana@olot.cat