Ajuntament d'Olot
Ajuntament d' Olot

Afectacions viàries per la Mitja Marató de la Garrotxa i la Cursa Popular de 10 km del CNO

La Policia Municipal ha previst un dispositiu viari especial per garantir la seguretat i mobilitat durant els esdeveniments esportius d'aquest cap de setmana. 

 

16 d'abril de 2024


El proper diumenge 21 d’abril es porta a terme la Mitja Marató de la Garrotxa i la Cursa Popular de 10 km, organitzada pel Club Natació Olot (CNO)

 Les dues proves se celebren el mateix dia, des del mateix punt de sortida a l’Av. Pere Badosa i a la mateixa hora: les 10 h del matí.  

A continuació es detalla el recorregut de l’anada: Ctra. Les Tries, Av. Girona, c/ Escultor Llimona, Plaça Palau, Av. 11 de setembre, c/ Lorenzana, c/ Mulleres, Plaça Clarà, Passeig de Barcelona, c/ Pere Bretxa, c/ Verge de Fàtima, c/ Nonet Escubós, c/ Pou del Glaç i Ctra. De Riudaura. En arribar al carrer Joan Deu; la cursa de 10 km girarà cap al carrer Llenyataire i ronda Xiprer per tornar a enfilar la tornada per ctra. Riudaura, mentre que la cursa llarga anirà cap a la Pinya per després fer el retorn.

La tornada de les dues curses es farà per la: Ctra. De Riudaura, c/ Estorch i Siqués, Av. Sant Joan, c/ Mirador, c/ Roser, Passeig d’en Blay, Plaça Rector Ferrer, c/ Sant Esteve, Plaça Major, c/ Major, c/ del Carme, Plaça del Carme, c/ Pare Antoni Soler, Av. Girona, Ctra. Les Tries i Av. Pere Badosa on s’ha situat la meta d’arribada. 

Per garantir la seguretat de les persones participants, mentre duri la prova esportiva es tallarà el trànsit als carrers anteriorment mencionats per on passa el recorregut de les proves i, alhora, s’han previst desviaments del trànsit per vies alternatives. Es preveu que  l’arribada dels participants sigui pels volts de dos quarts d’una del migdia.

 

| Podeu trobar més informació sobre les proves aquí

 

 

  • Plantilles App_Variants (14)
Ajuntament d'Olot
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax. 972 27 91 08 - 17800 OLOT - atenciociutadana@olot.cat