Ajuntament d'Olot
Ajuntament d' Olot

El Sismodansa sacsejarà Olot durant els dies 26, 27 i 30 d'abril

Amb la voluntat de fer-ho coincidir amb la celebració del Dia Internacional de la Dansa s’ha dissenyat una programació que uneix la dansa amb el paisatge.

25 d'abril de 2024


El moviment no s'atura i demà Olot posa el focus en al dansa coincidint amb el Dia Internacional de la Dansa. Els dies 26, 27 i 30 d'abril la capital de la Garrotxa acull dues estrenes mundials: Entre, de la Companyia Eva Durban, que torna a sumar per a aquest espectacle ballarins amb un moviment biomecànic singular. I Fairy tales de la companyia txeca Pocketart, una revisió dels contes clàssics i dels seus finals feliços i del paper de les dones en aquests contes. 

Una estrena que s'ha fet possible gràcies a la cooperació entre el Sismògraf i el Big Pulse Dance Alliance, la xarxa de 12 festivals i cases de dansa d’arreu de la Unió Europea que treballen conjuntament per enfortir el sector.

Completaran la programació del Sismodansa dos monòlegs de dansa, el de Quim Bigas sobre la felicitat, i el de Laura Alcalà Freudenthal/LaSúbita i Irene Vicente Salas sobre els millennials. La resta, un compendi de mirades: cap a la masculinitat per Àngel Duran, cap al territori i les persones que l'habiten per l'Esbart Rocasagna (amb la col·laboració de Quim Bigas), cap al cos com a arxiu personal, cultural i virtual per Ingri Fiksdal & Núria Guiu, cap a l’imaginari de l'obra Bestiari de Joan Fuster i Ortells per Mireia de Querol Duran i Urša Sekirnik, i cap a les arrels colombianes per Raquel Gualtero.

 

 

Ajuntament d'Olot
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax. 972 27 91 08 - 17800 OLOT - atenciociutadana@olot.cat