Ajuntament d'Olot
Ajuntament d' Olot

Quatre visites guiades per descobrir el patrimoni històric d’Olot amb el Triangle Sacre

S’ofereixen quatre visites guiades a l’església de Sant Esteve, el santuari del Tura i el Museu dels Sants el 18 de maig, el 13 de juliol, el 19 d’octubre i el 7 de desembre, obertes a tota la ciutadania.

3 de maig de 2024


Més enllà del seu patrimoni modernista, els atractius naturals volcànics, arquitectònics i gastronòmics, Olot disposa des d’aquesta passada Setmana Santa d’un nou paquet turístic que permet visitar els espais de la ciutat relacionats amb l’art religiós.

Es tracta del Triangle Sacre d’Olot que permet recórrer i descobrir l’església de Sant Esteve; el santuari de Nostra Senyora del Tura i conèixer el Museu dels Sants. Està especialment dirigida a persones amb ganes de conèixer la història, l’art, l’arquitectura i la cultura de la ciutat.

Fins ara, s’ha difós aquesta experiència a més de 200 confraries de tota Espanya i, en breu es farà a les parròquies de tota Catalunya, començant per les de la província de Girona. D’altra banda, s’han previst quatre visites guiades obertes a tota la ciutadania garrotxina i d’arreu el 18 de maig, el 13 de juliol, el 19 d’octubre i el 7 de desembre. Les sortides es fan de 10 a 13.30 h amb un cost de 14 € per persona i es pot reservar plaça a través de l’Oficina de Turisme d’Olot (C. Dr. Fàbregas, 6) a través del telèfon 972 26 01 41 o el correu electrònic turisme@olot.cat.

El Triangle Sacre d’Olot s’ha creat de forma col·laborativa i conjunta entre l’Art Cristià, l’Associació Cultural d’Amics de Sant Esteve i Santuari del Tura, el Museu dels Sants, Educart Serveis Educatius Culturals i les àrees de Turisme, Cultura i Educació de l’Ajuntament d’Olot. Segons les dades aportades per l’Organització Mundial del Turisme de l’ONU, es calcula que 330 milions de persones viatgen cada any per motius religiosos; el que consisteix un nínxol de mercat important per aquells indrets o territoris amb atractius de valor espiritual o sagrat.

 

 

  • Instagram Quadrat 1500x1500 px
  • disseny_anunci_lacomarca_TRIANGLE_2024_
Ajuntament d'Olot
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax. 972 27 91 08 - 17800 OLOT - atenciociutadana@olot.cat