Ajuntament d'Olot
Ajuntament d' Olot

Millora de la seguretat de la Plaça de braus

Està finalitzant la segona fase de treballs de millora de la Plaça de braus, que permetran millorar l’accessibilitat i incrementar la seguretat de l’espai amb la renovació de la tanca que separa les graderies de l’arena principal.

3 de maig de 2024


Darrers dies de la segona fase de treballs de millora de l’accessibilitat i la seguretat a la Plaça de Braus d’Olot. L’actuació, que va arrencar fa dos mesos, forma part d’una intervenció que té per objectiu millorar l’espai adequant-lo a les necessitats actuals.

Fins ara, ja s’han instal·lat portes antipànic a les sortides d’emergència de l’espai i durant les darreres setmanes s’ha estat treballant en la construcció de 100,55 m de tanca i barrera de protecció que separa les graderies de l’arena.

En concret, els treballs han permès pujar el nivell de la paret, incorporar un passamà i d’aquesta manera, millorar la seguretat dels espectadors garantint alhora una bona visibilitat. El projecte ha suposat la inversió de 40.195,60 euros i permetrà posar al dia el recinte que, situat al Puig del Roser, acull diferents activitats culturals i d’entitats.

 

 

  • Braus_1_
  • Braus_5_
  • Braus_2_
  • Braus_3_

    + 1

  • B_1_
Ajuntament d'Olot
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax. 972 27 91 08 - 17800 OLOT - atenciociutadana@olot.cat