Ajuntament d'Olot
Ajuntament d' Olot

La 27a Remences · Energy Tools passa per Olot

La històrica marxa cicloturista comptarà amb la participació de més de 2.200 ciclistes que passaran per Olot aquest dissabte 11 de maig en dues ocasions.

 

8 de maig de 2024


Un dia abans del que estava previst, aquest dissabte 11 de maig se celebra la històrica marxa cicloturista La Remences · Energy Tools que enguany arriba a la seva 27a edició i que comptarà amb la participació de més de 2.200 ciclistes. Enguany la prova es porta a terme un dia abans del previst, arran dels canvis imposats per la convocatòria dels comicis al Parlament de Catalunya del diumenge 12 de maig.

A Olot està previst que passin en dues ocasions, fet que suposarà afectacions viàries, talls puntuals de la circulació i desviacions concretes en el moment que els ciclistes creuin la ciutat.

El primer pas es realitzarà pels volts de les 08:10 h, quan els participants hauran acabat d’engegar motors i aniran tots agrupats. Els ciclistes arribaran des de Les Preses i entraran a la ciutat per l’avinguda de Santa Coloma (passant pels dos costats de La Solfa), travessant el passeig de Barcelona i passant per Plaça Clarà, el carrer Pare Roca, la carretera Sant Joan les Abadesses, avinguda Europa, la Plaça Unió Europea i l’N-260 i fins a l’accés a la carretera de La Canya en direcció a Llocalou i el coll de Capsacosta.

En aquest primer pas, la circulació per les vies afectades quedarà tallada durant uns 15 minuts.

La segona vegada que passin per la ciutat està previst que sigui pels volts de les 09:45 h. En aquest cas, els ciclistes estaran més separats, ja que portaran diversos quilòmetres. Accediran a Olot des de Vallfogona del Ripollès per l’N-260, des de la zona de l’Hostal del Sol, per posteriorment dirigir-se a l’avinguda Europa, la Plaça Unió Europea, l’avinguda Europa, l’avinguda Països Catalans, l’avinguda Pla de Dalt i sortiran de la ciutat per la carretera de Riudaura en direcció a la Pinya.

En aquest segon pas per la ciutat, la circulació estarà oberta però es donarà pas prioritari als participants de la marxa. Està previst que l’activitat esportiva finalitzi pels volts de les 12.40 h aproximadament.

 

27a edició de La Remences

Un any més, la marxa s’ha reinventat i es millora per oferir la millor experiència possible als seus participants. Enguany, David Millar, en Jeremy Hunt, en Melcior Mauri, l’Àlex Feliu, en Ramón Medina i el ciclista olímpic Joan Llaneras formaran part de la primera línia, com ambaixadors d’aquesta marxa.

 

 

  • Versió 2 - Imatges BN (5)
Ajuntament d'Olot
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax. 972 27 91 08 - 17800 OLOT - atenciociutadana@olot.cat