Ajuntament d'Olot
Ajuntament d' Olot

Inici de les preinscripcions a l’Escola Municipal de Música d’Olot

Les preinscripcions a l’EMMO es podran realitzar a partir del 13 de maig i fins al 31 de maig. Les preinscripcions es podran fer de manera presencial demanant cita prèvia o telemàticament al portal web de l’Escola.

 

8 de maig de 2024


L’Escola Municipal de Música d’Olot Xavier Montsalvatge obre el període de preinscripcions per alumnes nous per al curs 2024-2025. Les preinscripcions començaran el proper dilluns 13 de maig i finalitzaran el divendres 31 de maig.

Les preinscripcions es podran fer presencialment demanant cita prèvia al 972 27 00 44 de dilluns a divendres de 15 a 21 h o de manera telemàtica a www.escolademusica.olot.cat. Al portal web de l’Escola també s’hi pot consultar tota la informació en relació a la preinscripció.

En el cas de les preinscripcions realitzades fora de termini (a partir de l’1 de juny) es prioritzaran per ordre d’arribada sense tenir en compte les puntuacions dels barems.

De cares al proper curs, l’Escola Municipal de Música d’Olot continua oferint la possibilitat d’iniciar-se, millorar o professionalitzar-se en el món musical des dels 3 anys i fins a l’edat adulta, independentment del nivell inicial.

Des de la potenciació de la sensibilització musical, passant per l’aprenentatge del llenguatge musical, el cant coral o aprendre a tocar un instrument, l’alumnat pot escollir entre 15 especialitats diferents i aprendre coneixements musicals individualment o en grup. En aquest àmbit, l’Escola compta amb diversos conjunts instrumentals i corals que permeten difondre els beneficis de la música grupal.

L’Escola Municipal de Música disposa de la plataforma educativa Aulavirtualmusica, una eina que s’ha mostrat indispensable per poder mantenir la formació dels estudiants de música del centre a distància i de forma telemàtica, erigint-se així com la plataforma i eina pedagògica més innovadora pel seu suport digital i interactiu que permet aprendre el llenguatge musical de forma molt més eficaç i amena.

 

 

Ajuntament d'Olot
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax. 972 27 91 08 - 17800 OLOT - atenciociutadana@olot.cat