Ajuntament d'Olot
Ajuntament d' Olot

Arriba la temporada d’estiu a la Piscina Municipal d’Olot

Del 15 al 31 de maig es poden demanar els abonaments de temporada que permeten fer ús de les instal·lacions durant tot l’estiu de 2024. Enguany, tant els abonaments com les entrades es poden adquirir per internet.

8 de maig de 2024


Ben aviat s’obre el període per poder adquirir els abonaments i entrades per gaudir de la Piscina Municipal d’Olot. Enguany, aquest procés s’ha millorat facilitant el seu accés i gestió. Per això, a partir del 15 de maig i fins al 31 de maig, es poden obtenir els abonaments i les entrades per gaudir de la Piscina per internet a través del web de l’Àrea d’Esports: esportsilleure.olot.cat. Es tracta d’una nova plataforma que s’ha posat amb marxa amb la voluntat de agilitzar i facilitar l’adquisició d’entrades i la voluntat és que pugui implementar-se properament per altres reserves i gestions de l’Àrea d’Esports.

Per qui ho desitgi, es poden continuar adquirint els tiquets de forma presencial a través de les Oficines de l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament d’Olot al Pavelló Municipal d’Esports situades a l’avinguda República Argentina número 8, de dilluns a divendres de 10 a 14 h.

 

Activitat a la Piscina Municipal

La previsió és que la Piscina Municipal d’Olot comenci la temporada el proper 1 de juny i restarà oberta fins a l’1 de setembre de forma ininterrompuda cada dia de la setmana. Els horaris són de dilluns a divendres de 9 a 20 h i els dissabtes i diumenges de 10 a 20 h. Els nous abonaments tindran la matrícula gratuïta.

Com és habitual, la Piscina Municipal ofereix activitats per a totes les edats. En el cas dels adults es portaran a terme sessions de gimnàstica suau gratuïtes els mesos de juliol i agost, de dilluns a divendres de 10 a 11 h.

En el cas dels infants s’ofereixen cursets de natació durant les tardes de juliol per als nens i nenes des de 3 mesos fins als 2 anys així com per a infants d’entre 3 i 6 anys i de 7 a 11 anys. Les inscripcions dels cursets es podran realitzar del 3 de juny al 18 de juny presencialment a les oficines de l’Àrea d’Esports d’Olot o digitalment  a través de la seva pàgina web https://esportsilleure.olot.cat.

Podeu trobar tots els detalls de les sessions programades així com de la normativa de la Piscina Municipal d’aquest 2024 al web de l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament d’Olot.

 

| Per a més informació poden posar-se en contacte amb l’equip de l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament d’Olot al telèfon 972 26 64 61 o a esports@olot.cat.

 

 

Ajuntament d'Olot
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax. 972 27 91 08 - 17800 OLOT - atenciociutadana@olot.cat