Ajuntament d'Olot
Ajuntament d' Olot

Presentació Associació Enxarxa't Garrotxa

El proper dijous 6 de juny a les 17 h a l’Espai Cràter es presenta l’associació Enxarxa't Garrotxa, una associació que representa amb orgull els petits agents econòmics de la comarca: autònoms, petites empreses i emprenedors.

29 de maig de 2024


La seva identitat es construeix al voltant de tres pilars fonamentals que defineixen qui son i què aspiren a aconseguir basant-se en el lema 'Empreses que somriuen, aprenen i milloren'

 

1.  Aprenentatge i Coneixement

L’actitud de descoberta i les ganes de conèixer són fonamentals a la vida i a la feina. A Enxarxa’t Garrotxa comparteixen experiència i coneixement. Son un espai per a persones que aprenen i descobreixen juntes.

Es consideren una comunitat compromesa amb l'aprenentatge continu i la informació actualitzada. Mitjançant l'intercanvi d'experiències entre els membres i les píndoles informatives. Des de canvis normatius en àmbits com fiscalitat, normatives laborals i protecció de dades així com les tendències en cada sector, estan al dia per assegurar el creixement i l’adaptació dels seus membres a l'entorn empresarial.

 

2.  Somriure i Passar-ho bé

La feina de qualitat és la que dona bones sensacions, mostra domini de l’ofici i té els clients satisfets. És aquella activitat que es fa amb un somriure perquè el professional la gaudeix i s’ho passa bé. Aquesta és la voluntat dels socis d’Enxarxa’t Garrotxa: passar-ho bé mentre treballen plegats.

Aquesta comunitat no és només sobre negocis, sinó també sobre la construcció de relacions personals i la diversió. Busquen passar-ho bé junts, creant un ambient on la camaraderia i les amistats floreixen. Les fortes connexions entre els membres són tan importants com els objectius professionals, creant un espai on el creixement personal i la felicitat van de la mà.

 

3.  Millorar i Fer Negoci

Generant sinèrgies per aconseguir noves oportunitats de negoci. Escolten les necessitats de cada soci i entre tots i totes col·laboren per ajudar-se. Afavoreixen un ambient creatiu orientat a negoci i a establir contactes que millorin l’activitat de tots els socis.

Com a agents econòmics, tenen l'objectiu clar de fer-se visibles i prosperar en els nostres negocis. Això significa buscar oportunitats de negoci directes, com l'obtenció de nous clients, així com col·laborar en projectes que ens beneficien de forma mútua. Creuen en la idea que la força de la col·laboració és clau per aconseguir l'èxit econòmic, i treballen activament per facilitar aquesta interacció entre els membres.

En resum, son part d'una comunitat dinàmica i compromesa que valora l'aprenentatge, el passar-ho bé i l'èxit econòmic. Estan construint una associació que no només enforteix els nostres negocis, sinó que també enriqueix les nostres vides a nivell personal i comunitari.

L'acte del proper 6 de juny constarà de diverses parts. Primerament es presentarà l’associació Enxarxa’t Garrotxa. A continuació, hi haurà una ponència de l’Albert Bosch, una persona amb una llarga trajectòria com aventurer, emprenedor i escriptor i reconegut conferenciant sobre temes de lideratge, equip, canvi/incertesa, motivació, sostenibilitat i innovació. Finalment hi haurà un networking dirigit entre tots els professionals que assisteixin a l’acte.

En cas d'estar interessat o interessada en formar part de l'Enxarxa't Garrotxa o vulguis col·laborar amb l'entitat, podeu posar-vos en contacte i inscriure-us a través d'aquest formulari.

 

 

 

Ajuntament d'Olot
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax. 972 27 91 08 - 17800 OLOT - atenciociutadana@olot.cat