Ajuntament d'Olot
Ajuntament d' Olot

Pilarín Bayés visita l'EME per fer els darrers retocs d’una nova gegantona solidària

La reconeguda artista i il·lustradora ha visitat el centre per finalitzar la nova gegantona que s'ha creat per a la Fundació Joan Petit Nens amb Càncer. La nova figura ha estat dissenyada per Pilarín Bayés i ella mateixa s'encarregarà de pintar la seva cara.

30 de maig de 2024


Aquest dijous 30 de maig, la reconeguda il·lustradora i artista osonenca Pilarín Bayés visitarà l'Escola Municipal d'Expressió d'Olot. L'artista ha visitat el centre per poder ultimar els darrers detalls de la nova gegantona que s'ha creat en col·laboració amb l'EME.

La nova figura és un disseny de Pilarín Bayés i obra dels professors i responsables de l'EME, Àngel Rigall i Tavi Algueró, que s'han encarregat de construir-la de forma totalment altruista i desinteressada per a la Fundació Joan Petit Nens amb Càncer.

Aquest dijous, Pilarín Bayés s'ha encarregat de realitzar els darrers retocs així com pintar la cara de la nova gegantona. Aquesta no és la primera vegada que la il·lustradora i l'EME col·laboren plegats per aquesta entitat solidària. El passat 2010, ja van construir un gegant Joan Petit – també va ser dissenyat per Pilarín - i que va ser apadrinat pels gegants d'Olot en un acte que es va portar a terme al pati de l'Hospici. En aquell cas, el gegantó va servir per celebrar el desè aniversari de l'associació sense ànim de lucre.

 

Una gegantona solidària

La Fundació Joan Petit Nens amb Càncer va néixer a Blanes l'any 2001 i va ser constituïda l'any 2004. Es tracta d'una Fundació sense ànim de lucre que té per objecte l'atenció als afectats directament i indirectament pel càncer infantil i la divulgació del coneixement d'aquesta malaltia.

 

 

  • P_7_
  • P_5_
  • P_6 (2)_
  • P_3_

    + 2

  • P_2_
  • P_1_
Ajuntament d'Olot
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax. 972 27 91 08 - 17800 OLOT - atenciociutadana@olot.cat