Ajuntament d'Olot
Ajuntament d' Olot

Obertes les inscripcions per apuntar-se als cursets de natació de la Piscina Municipal d’Olot

La Piscina Municipal d’Olot estarà oberta fins a l’1 de setembre de forma ininterrompuda cada dia de la setmana. Des de l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament d’Olot s’ofereixen activitats per a totes les edats.

3 de juny de 2024


Aquest dilluns 3 de juny de 2024 s’han obert les inscripcions per a totes aquelles famílies o infants que vulguin aprendre a nedar a la Piscina Municipal d’Olot aquest estiu. S’ofereixen cursets de natació del 25 de juny al 26 de juliol per a nens i nenes des de 3 mesos fins a 2 anys així com per a infants d’entre 3 i 6 anys i de 7 a 11 anys.

Les persones interessades tenen temps fins al proper 18 de juny per gestionar la seva sol·licitud. Es pot fer presencialment a través de les oficines de l’Àrea d’Esports o digitalment a la pàgina web. A part, podeu trobar més informació aquí.

Des del passat dissabte 1 de juny i fins el proper 1 de setembre, la Piscina Municipal d’Olot restarà oberta de forma ininterrompuda cada dia de la setmana. Els horaris són de dilluns a divendres de 9 a 20 h i els dissabtes i diumenges de 10 a 20 h. Els nous abonaments tenen matrícula gratuïta.

Enguany, amb la voluntat de facilitar l’accés a totes les persones i agilitzar l’adquisició d’entrades, es poden obtenir els abonaments i les entrades a la piscina per internet. No obstant això, per qui ho desitgi, es poden continuar adquirint els tiquets de forma presencial a través de les Oficines de l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament d’Olot al Pavelló Municipal d’Esports situades a l’avinguda República Argentina 8, de dilluns a divendres de 10 a 14 h.

 

Activitats per gaudir de la temporada d’estiu

Com cada any, la Piscina Municipal d’Olot ofereix activitats per a totes les edats. A part dels cursets de natació per infants, en el cas dels adults es portaran a terme sessions de gimnàstica suau gratuïtes els mesos de juliol i agost, de dilluns a divendres de 10 a 11 h.

Podeu trobar tots els detalls de les sessions programades així com de la normativa de la Piscina Municipal d’aquest 2024 al web de l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament d’Olot.

 

| Per a més informació poden posar-se en contacte amb l’equip de l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament d’Olot al telèfon 972 26 64 61 o a esports@olot.cat.

 

 

  • F_1_
  • Foto-info-cursets-web
  • Promoció piscina 2024 (1)
  • Cara interna folletó 2024
Ajuntament d'Olot
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax. 972 27 91 08 - 17800 OLOT - atenciociutadana@olot.cat