Ajuntament d'Olot
Ajuntament d' Olot

Una setmana dedicada al comerç de proximitat d'Olot

Del 10 al 15 de juny la ciutat acull formacions, tallers i activitats impulsades per l'Associació de Comerciants amb la voluntat de potenciar el comerç local, tant des dels botiguers com per a la ciutadania.

4 de juny de 2024


Durant 6 dies Olot acollirà la Setmana del Comerç; la segona edició d'aquesta iniciativa de promoció comercial, turística i de la ciutat. Del 10 al 15 de juny, Olot comptarà amb formacions, xerrades i activitats per crear xarxa entre els botiguers d'Olot i potenciar el comerç de la ciutat.

La iniciativa, impulsada per l'Associació de Comerciants d'Olot amb el suport de l’Ajuntament d’Olot arrencarà el dilluns 10 de juny al matí amb una dinamització pels carrers a càrrec d’Arriant Produccions amb: Coneixes la IAIACO?; una iniciativa que permetrà que una instagramer de moda. Ens mostri com comprar al comerç local i trobar tot allò que necessitem. Aquesta activitat també es repetirà dimecres 12 de juny a la tarda i dissabte 15 de juny al matí.

El dimarts 11 de juny a les 15 h a l'Abacus es portarà a terme el taller 'El teu comerç funciona a ple rendiment' que tractarà tècniques i eines per dinamitzar els negocis a càrrec de Sherwood the Bosc.

Dimecres 12 de juny a les 15 h als Claustres del Carme serà el torn de la presentació 'Soc ben bé d'Olot' que inclou debat i taller formatiu entorn la campanya i l'ús del català que compta amb el suport de l’Associació CEPAIM.

Dijous 13 de juny a partir de les 20 h a l'Espai Cràter es portarà a terme una sessió d'intercanvi d'experiències on els comerciants podran conèixer dos casos d'èxit i s'entregaran els reconeixements a la Innovació, Col·laboració i Trajectòria així com les distincions als establiments centenaris de la ciutat.

La Setmana del Comerç d'Olot acabarà el dissabte 15 de juny amb el Shopping Dia&Nit; una jornada completa de les 11 a les 23 h dedicada a totes aquelles persones que vulguin gaudir al màxim del comerç olotí. Durant tot el dia, les persones que facin una compra en algun dels locals associats de l'ACO podran omplir una butlleta i participar en el sorteig d'un xec de 200 € i un àpat a Les Cols.

Els usuaris i usuàries hauran de dipositar la butlleta a partir de les 18 h a l'espai de l'ACO que hi haurà a la Plaça Rector Ferrer i, posteriorment, es portarà a terme el sorteig en aquest mateix espai a les 23 h. Per participar-hi és necessari disposar de butlleta segellada i mostrar el tiquet de caixa corresponent. Es trucarà a la persona afortunada en tres intents.

A més a més, durant tot el 15 de juny, per compres superiors a 20 €, els clients podran optar a una tirada a la ruleta de la Carpa de l'Associació de Comerciants d'Olot de 18 a 22:59 h. Per participar-hi només els caldrà portar el tiquet de compra i fer girar la ruleta.

Tots els i les participants podran optar a emportar-se vals de regal de 5, 10, 25 i 50 €; ampolles de vi, fuets, regals ACO, Regals i xecs dels establiments o àpats a restaurants inclosos en l'Associació d'Hostalatge, entre altres obsequis.

La principal novetat de la Setmana del Comerç d'enguany és que tots els comerciants associats de l'ACO així com treballadors podran disposar d'una hora de música, cava, coca i premis de la ruleta exclusius per a ells i elles. Aquesta activitat es portarà a terme de les 23 h i fins a la mitjanit.

 

 

  • F_1_
  • 4
  • SETMANA DEL COMERÇ (512 × 768 px) (Full de mà (A4)) (3)_
Ajuntament d'Olot
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax. 972 27 91 08 - 17800 OLOT - atenciociutadana@olot.cat