Ajuntament d'Olot
Ajuntament d' Olot

L'exposició de Dibuix i Pintura amplia el Festival de l'EME

Aquesta setmana s’amplia el circuit del Festival de l’Escola Municipal d’Expressió d’Olot amb l’exposició de dibuix i pintura a l’ermita de Sant Ferriol. S’hi podran trobar una àmplia mostra de tècniques emprades a l’aula com oli, acrílics, tinta i llapis de colors sobre diferents suports i formats amb una gran diversitat temàtica.  

5 de juny de 2024


El dissabte 8 de juny a les 19 h de la tarda s’inaugurarà l’exposició de l’alumnat de dibuix i pintura de l’EME Olot. L’activitat s’emmarca en el marc del Festival de l’EME, acte de cloenda del curs 2023-24, l’Escola Municipal d’Expressió ha organitzat una mostra conjunta que s’allargarà fins al 30 de juny. Les obres pictòriques es podran visitar fins al 20 de juny.

Durant aquest mes, a diferents espais del centre de la ciutat s’hi porten a terme una sèrie de mostres, exposicions i actuacions realitzades per l’alumnat de diferents especialitats que s’imparteixen a les aules de l’EME. Per això es planteja un circuit-recorregut en què durant uns dies conflueixen diverses propostes i en d’altres, dies dintre el període programat, en coincidiran d’altres.

El Festival es va encetar el 10 de maig a l’entrada de Can Trincheria amb “Cosir i llimar” una mostra de treballs sorgits de les aules de Joieria Artística, Creacions Tèxtils i Patchwork. Paral·lelament, la ciutadania ja ha pogut gaudir d’obres de micro-teatre del grup de L’Art del Teatre portades a terme a 4 ubicacions diferents que van generar un recorregut pel centre de la ciutat. Es tractava de ‘La vida a la biblioteca’ a la Biblioteca d’Olot, ‘Dracul’Art’ a la perruqueria Art; ‘Secrets enterrats’ a Can Trincheria i ‘Un fet inesperat’ que es va poder veure a l’Hotel Olot Centre.

D’altra banda, fins al 30 de juny, a la seu del Centre Excursionista d’Olot es pot trobar ‘Enfocar les paraules, llegir les imatges’; un treball conjunt dels estudiants de Fotografia i Escriptura Creativa. A part, al vestíbul de Can Trincheria s’hi troba ‘Cosir i llimar, tot és començar’ i als finestrals de la Biblioteca es pot veure ‘Incomunicació digital’ així com ‘Bestioles’ a la Sala Cal Fat de l’Orfeó Popular Olotí i ‘Tocats d’en Quim’ al claustre de l’Hospici.

I com a cloenda de tot aquest recorregut creatiu, el 20 de juny es presenta al Teatre Principal “La Festa de l’Impro amb Màgia de prop” on es podrà gaudir de les capacitats interpretatives a través de la col·laboració de dues especialitats, la de ”Teatre i Improvisació” i la d’“Interpretació i Màgia”.

 

 

  • Dibu i pintu_1_
  • EME imprimir-1
  • EME imprimir-2
Ajuntament d'Olot
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax. 972 27 91 08 - 17800 OLOT - atenciociutadana@olot.cat