Ajuntament d'Olot
Ajuntament d' Olot

La Guia d'Activitats Extraescolars 5PM pel curs 2024-2025

 

Les famílies, infants i joves ja poden consultar les 60 activitats diferents de les 55 empreses que formen part de la guia 5PM en línia i que s’oferiran el curs vinent. Es reparteixen 5633 postals amb mots encreuats a escoles i instituts de la ciutat d’Olot per promocionar la plataforma interactiva.

6 de juny de 2024


Aquest mes de juny, DinàmiG de la mà de l’Ajuntament d’Olot i el Consell Comarcal de la Garrotxa, presenten un any més el catàleg en línia de tota l’oferta extraescolar pública i privada de la comarca de la Garrotxa: www.guia5pm.com, on s’ofereixen una seixantena d’activitats. Disposa, a més a més, d’un cercador interactiu que permet definir o seleccionar part de l’oferta segons criteris d’edat, tipologia d’activitat, horari o paraula clau. La plataforma inclou imatges i vídeos de les empreses, activitats i experiències proposades.

En total, la guia compta amb la participació d’una cinquantena d’empreses i entitats que ofereixen més de seixanta propostes. Com cada any, diverses entitats, associacions, empreses i centres proposen una varietat d’activitats, que van des de les arts escèniques, la dansa i el circ fins a les arts plàstiques i creatives, passant pels àmbits de robòtica, esports, idiomes, informàtica, mecanografia, música o suport per l’estudi, entre altres.

"Entenem la Guia 5PM com la plataforma de referència per a famílies, infants i joves a l’hora de descobrir i escollir entre tota la varietat i riquesa d’activitats que tenen a la comarca, d’una manera integrada, interactiva i actualitzada. A més, obrim aquesta guia tant a empreses com a entitats i associacions, així com a qualsevol centre que ofereixi l’oportunitat de sumar en l’educació i el lleure dels nostres infants i joves", declara la regidora de Formació, Empresa, Comerç, Ocupació i Talent de l’Ajuntament d’Olot, Gemma Canalias.

Per donar a conèixer la guia, s’ha previst una campanya promocional dirigida a totes les escoles i instituts de la ciutat d’Olot en aquest final de curs. En concret, s’han repartit 5633 postals amb diferències a 14 centres educatius per tal que infants, joves i famílies interactuïn amb la guia i escullin de la millor manera possible les activitats extraescolars de cara al curs vinent. Així, com s’han fet arribar als diferents municipis de la comarca de la Garrotxa la postal en format digital per tal que la difonguin a les famílies, infants i joves dels corresponents municipis.

Les empreses, entitats i institucions educatives interessades a formar-ne part poden sol·licitar-ho durant aquest mes de juny de forma totalment gratuïta. Han de posar-se en contacte amb DinàmiG a través del correu electrònic empresa@dinamig.cat i així rebran el formulari d’inscripció a la Guia 5PM.

 

 

Ajuntament d'Olot
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax. 972 27 91 08 - 17800 OLOT - atenciociutadana@olot.cat