Ajuntament d'Olot
Ajuntament d' Olot

La Policia Municipal d’Olot deté dues persones acusades d’entrar a robar en un habitatge

Els agents van detenir els dos homes que acumulen nombrosos antecedents a pocs metres d’on s’hauria produït el robatori. La Policia els va comissar un rúter que haurien sostret del domicili i una navalla. Els detinguts han de passar properament a disposició judicial.

10 de juny de 2024


A les 15:38 hores de la tarda d’aquest diumenge 9 de juny, la Policia Municipal d’Olot ha rebut l’avís que havia saltat l’alarma d’un domicili de la ciutat. Quan els agents es dirigien al lloc, han localitzat dues persones en actituds sospitosa en un carrer proper on s’haurien produït els fets, i han observat que amagaven alguna cosa a sota d’un  vehicle.

Els agents han identificat els dos homes i han comissat el material que han localitzat sota d’un vehicle proper. Es tracta d’una navalla i un aparell rúter que el propietari de l’habitatge on havia saltat l’alarma ha reconegut com a seu.

Els detinguts -dos homes de 21 i 28 anys – acumulen nombrosos antecedents policials i han quedat detinguts per un delicte per robatori amb força. Estan a l’espera de passar a disposició judicial.

 

 

  • 9
Ajuntament d'Olot
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax. 972 27 91 08 - 17800 OLOT - atenciociutadana@olot.cat