Ajuntament d'Olot
Ajuntament d' Olot

Oberta la Piscina Municipal d’Olot

Les instal·lacions esportives es mantindran obertes ininterrompudament fins a l’1 de setembre. Un any més, s’ofereixen sessions de gimnàstica suau gratuïtes per a adults i cursets de natació per a nadons i infants.

14 de juny de 2024


La Piscina Municipal d’Olot ja ha arrencat la temporada d’estiu. Fins al proper 1 de setembre les instal·lacions es mantindran obertes ininterrompudament. Ja sigui per remullar-se, passar la calor, aprendre a nedar, fer salut o esport; la Piscina Municipal d’Olot ofereix un seguit d’activitats perquè tothom pugui gaudir-ne. Concretament aquesta setmana han començat les visites dels centres escolars.

Aquest estiu, la Piscina Municipal d’Olot restarà oberta de forma ininterrompuda; de dilluns a divendres de 9 a 20 h i els dissabtes i diumenges de 10 a 20 h. Com cada any, l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament d’Olot ofereix activitats aquàtiques per a totes les edats.

En el cas dels adults, es porten a terme sessions gratuïtes de gimnàstica suau de dilluns a divendres de 10 a 11 h per a tots els usuaris que es trobin a les instal·lacions en aquells moments durant els mesos de juliol i agost.

També s’han programat cursets de natació dirigits a nadons i infants des de 3 mesos fins als 2 anys així com per a nens i nenes d’entre 3 i 6 anys i de 7 a 11 anys que es portaran a terme del 25 de juny al 26 de juliol. Hi ha temps per inscriure’s fins al proper dimarts 18 de juny. La sol·licitud es pot fer presencialment a través de les oficines de l’Àrea d’Esports o digitalment a través de la pàgina web.

Com sempre, les persones interessades també poden gaudir de paquets de 10 o 20 entrades per a adults, sèniors i júniors així com s’ofereixen abonaments de 3 mesos. Les persones en situació d’atur, les famílies nombroses o monoparentals, les persones amb disminució a partir d'un 33% i persones amb prescripció mèdica disposen de descomptes per anar a la piscina sempre que es disposi d’un certificat de renda baixa expedit pel Consorci d’Acció Social de la Garrotxa.

Podeu trobar tots els detalls de les sessions programades així com de la normativa de la Piscina Municipal d’aquest 2024 al web de l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament d’Olot.

 

| Per a més informació podeu posar-vos en contacte amb l’equip de l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament d’Olot al telèfon 972 26 64 61 o a esports@olot.cat.

 

 

  • Pis_4_
  • Pis_3_
  • Pis_1_
  • Pis_5_
Ajuntament d'Olot
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax. 972 27 91 08 - 17800 OLOT - atenciociutadana@olot.cat