Ajuntament d'Olot
Ajuntament d' Olot

Detingut el presumpte autor de 2 robatoris amb força en un club esportiu de Sant Joan les Font

Els Mossos d’Esquadra va emetre dues ordres de detenció per aquests fets i en base a aquests requeriments la Policia d’Olot va procedir a la detenció.

13 de juny de 2024


La Policia Municipal d’Olot ha detingut un home de 45 anys per dos robatoris amb força al Club Esportiu Santjoanenc.

Arran d’una investigació que es va obrir a principis de juny, els agents dels Mossos d'Esquadra de l’Àrea Bàsica Policial d’Olot van poder identificar el presumpte autor. En el robatori de la matinada del 9 de juny, es va activar l’alarma i els Mossos d’Esquadra van poder comprovar que algú havia accedit a la zona interior del bar del club esportiu de Sant Joan les Fonts.

El lladre va accedir a l’interior forçant la porta de la terrassa i es va emportar material d’oficina i 50 €, corresponents a les propines recollides pels treballadors. Després d’aquests fets, els responsables del local van denunciar que també havien patit un altre robatori uns dies abans, entre els dies 6 i 7 de juny, en una altra zona del club esportiu. En aquell cas, algú havia accedit al magatzem de l’establiment i havia sostret menjar i begudes per un valor aproximat de 300 €.

Arran la col·laboració ciutadana, les imatges de seguretat i les indagacions fetes per part de la Unitat d’Investigació dels Mossos es va poder identificar l’autor d’aquests robatoris i el cos policial va emetre dues ordres de detenció. La tarda de l’11 de juny, una patrulla de la Policia Municipal d’Olot va detenir l’home.

L’arrestat, amb antecedents policials, va passar el 12 de juny a disposició del Jutjat d’Instrucció en funcions de guàrdia d’Olot.

 

 

 

  • Acte d’entrega de condecoracions de la Policia Municipal d’Olot (3)
Ajuntament d'Olot
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax. 972 27 91 08 - 17800 OLOT - atenciociutadana@olot.cat