Ajuntament d'Olot
Ajuntament d' Olot

Mur, nou espectacle del Circ a la Plaça d’Olot

Circ-mur-3

Els dimecres de principis d’estiu, la plaça de Braus acull propostes de circ de qualitat, aptes per a tots els públics. Aquest dimecres arriba el Col·lectiu Mur amb Mur; una performance circense amb música en directe i molt d’humor.

3 de juliol de 2024


Mur és un espectacle visual, poètic i integrador que empra l’arquitectura efímera per reflexionar sobre les limitacions, físiques i mentals i la capacitat humana de sobreposar-s’hi. Amb direcció de Nacho Flores, el Col·lectiu Mur arriba a Olot aquest dimecres 3 de juliol a les 19.30 h a la Plaça de Braus amb els artistes Circ Vermut (Jordi Mas i David Candelich); el grup Circ Bombeta (Oriol Morgades, Quique Maltas, Sergi Comesa i Manolo Osoyo); Alberto Munilla, Ramón Giménez i Nacho Flores. L’obra compta amb el suport a escena de David Lafuente, Martí Cano, David de la Rosa Alegre i Urània Estelrich. 

La descripció de l’obra és: “Quelcom es trenca i s’esfondra; un mur fet a base de cubs. D’entre les seves restes, apareixen dotze persones que proven infinitud de formes per reconstruir un nou món. Malgrat la inestabilitat dels cubs i dels fracassos a què s’enfronten, els personatges s’esforcen per assolir el seu objectiu, treballant de manera col·lectiva i amb un lema que els impulsa a seguir endavant: “Si caminem sols, anem més de pressa; si caminem junts, arribem més lluny.”

El proper dimecres 10 de juliol a les 19.30 h serà el torn d’Infinit de Cia. Seón amb acrobàcies, trapezi, clown, dansa i molt d’humor. Uns personatges excèntrics i absurds busquen el final del seu propi espectacle i que, amb la seva estupidesa profundament intel·ligent, acabarà qüestionant la nostra pròpia essència.

 

 

Ajuntament d'Olot
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax. 972 27 91 08 - 17800 OLOT - atenciociutadana@olot.cat