Ajuntament d'Olot
Ajuntament d' Olot

Olot comença la recollida de suports per a la Medalla de la Ciutat a l’FP

L’Ajuntament d’Olot inicia la campanya de recollida de suports perquè entitats, empreses i particulars es puguin adherir a entregar aquest reconeixement de la ciutat. L’entrega de la Medalla de la Ciutat d’Olot als impulsors de l’FP serà la propera tardor.

8 de juliol de 2024


Inici de la recollida de suports per concedir la Medalla de la Ciutat als deu centres educatius que han impulsat i consolidat la Formació Professional a Olot. El passat dijous 4 de juliol de 2024 el BOP va publicar el decret per fer possible aquest reconeixement de la ciutat i iniciar la recollida de suports.

D’aquesta manera, tothom qui vulgui pot fer arribar el seu suport a aquesta candidatura. Institucions, entitats i persones a títol individual poden adherir-s’hi enviant un correu a alcaldia@olot.cat.

La 21a Medalla de la Ciutat d’Olot a l’FP està previst que s’entregui a la propera tardor l’INS La Garrotxa, l’INS Bosc de la Coma, INS Montsacopa, l’Escola Pia d’Olot, l’Escola Superior d’Art i Disseny d’Olot, el Pla de Transició al Treball, l’Aula Format d’Olot, la Fundació KREAS, l’Escola de Noves Oportunitats NOIMA i Integra.

Tal com es va avançar fa uns dies, l’Ajuntament d’Olot ha volgut entregar aquest guardó per reconèixer la feina feta pels centres que van impulsar i ofereixen estudis de formació professional des del 1974, coincidint amb el 50è aniversari de la implantació dels estudis a la ciutat. Alhora, el guardó vol ser una forma de destacar el treball i oportunitats personals i professionals que han ofert a milers d’alumnes al llarg de tots aquests anys. “Animem a qualsevol persona que vulgui fer arribar el seu suport a la candidatura que pugui sumar-s’hi”, ha destacat el tinent d’alcalde i regidor de Promoció de la Ciutat, Estanis Vayreda.

Fins avui dia, 14 persones a títol individual i 6 entitats i associacions han rebut la Medalla de la Ciutat d’Olot. L’última ha estat aquest mateix any, el passat 9 de març, a Cristóbal Colón, fundador de La Fageda, en reconeixement de la seva trajectòria al capdavant d’aquest projecte social i empresarial d’atenció a les persones.

 

 

  • S_2_
Ajuntament d'Olot
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax. 972 27 91 08 - 17800 OLOT - atenciociutadana@olot.cat