Ajuntament d'Olot
Ajuntament d' Olot

Festival MOT de literatura

Lletres
mot-agenda

14 de març de 2024


Descripció

El MOT, Festival de Literatura de Girona i Olot, celebra el seu desè aniversari amb una edició dedicada a l’autoficció literària. Sota el lema “Des de dins. La literatura i el jo”, el festival tindrà lloc del 14 al 16 de març a Olot i del 21 al 23 de març a Girona. El crític literari i professor de literatura contemporània Xavier Pla és el comissari d’aquest desè MOT.

El festival MOT 2024 se centrarà en l’escriptor, en la seva mirada i en les pròpies sensibilitats. Els autors que ens visitaran seran autors que escriuen en primera persona des de gèneres molts diversos: autobiografia, autoficció, autoretrat, assaig, crònica periodística o dietari de viatges. En aquest àmbit, abunden les autobiografies fictícies, els desdoblaments del jo, les deformacions de la personalitat i els autoretrats transvestits sobre els quals el MOT 2024 vol reflexionar.

La celebració de les deu edicions del MOT no passarà desapercebuda i es portaran a terme diverses accions abans i durant del festival per celebrar aquest especial aniversari.

Tota la informació a la web del festival.

Horari

tot el dia

Llloc

Olot
Ajuntament d'Olot
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax. 972 27 91 08 - 17800 OLOT - atenciociutadana@olot.cat