Ajuntament d'Olot
Ajuntament d' Olot

Presentació del projecte “Desenfocar l’anècdota”

Altres
jornada-paisatge-i-color-nyamnyam

5 d'abril de 2024


Descripció

Presentació del projecte “Desenfocar l’anècdota”, a càrrec d’Ariadna Rodríguez i Iñaki Álvarez (nyamnyam), dins del programa de la jornada “El Paisatge i el Color. Percepció, significats i intervenció”

El color és sempre present en el paisatge. Detectem sovint els canvis i les transformacions del paisatge a través d’unes variacions cromàtiques que sempre ens desvetllen emocions. El color, a més, contribueix a donar caràcter al lloc i a identificar-lo col·lectivament. Per altra banda, és ben sabut que les cultures han atribuït un munt de significacions als colors, canviants en el temps i en l’espai. Com afecta tot plegat la nostra interacció amb els paisatges de la vida quotidiana? Com podem servir-nos més i millor del color a l’hora d’intervenir en el paisatge? Què hi té a dir, l’art? Aquesta jornada, organitzada per l’Observatori del Paisatge de Catalunya amb el suport de Bòlit Centre d’Art Contemporani i l’Ajuntament d’Olot, vol aportar nous elements de reflexió i de debat sobre el paper del color en la percepció, la gestió i la intervenció en el paisatge.

Organitza: Observatori del Paisatge.

Suport i col·laboració: Bòlit, Centre d’Art Contemporani de Girona.

Activitat complementària a l’exposició “Desenfocar l’anècdota” d’Ariadna Rodríguez i Iñaki Álvarez (nyamnyam)

Horari

9 h

Llloc

Espai Cràter

Preu

Activitat gratuïta
Ajuntament d'Olot
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax. 972 27 91 08 - 17800 OLOT - atenciociutadana@olot.cat