Ajuntament d'Olot
Ajuntament d' Olot

“Horitzó 256”

Pintura > Exposicions
expo-horitzo-256

Del 8 d'abril de 2024 al 4 de juny de 2024


Descripció

Horitzó 256” és una exposició col·lectiva fruit del treball fet a classe pels alumnes del 2n curs del Cicle de Grau Superior d’Arts Plàstiques i Disseny en Fotografia de l’Escola d’Art d’Olot.

L’alumnat ha treballat a l’entorn de les temàtiques del color i el paisatge des de perspectives i preocupacions molt diverses: la contaminació i la preservació de l’entorn natural, el retorn a casa, els colors de la llum, les fites lluminoses en el paisatge nocturn, la refotografia a l’estil Mark Klett o la idea de refugi vinculada a l’obra literària Walden de Henry David Thoreau.

Totes aquestes aproximacions i sensibilitats són les que han acabat configurant “Horitzó 256”, una mostra eclèctica on la diversitat de mirades d’aquests estudiants aborden, de manera més o menys directa, les temàtiques del paisatge i el color.

 

L’exposició s’emmarca en la jornada “El paisatge i el color. Percepció, significats i intervenció” organitzada per l’Observatori del Paisatge de Catalunya el dia 5 d’abril de 2024.

Organitza: Escola d’Art d’Olot. Col·laboració: Observatori del Paisatge de Catalunya

Llloc

Espai Cràter
Ajuntament d'Olot
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax. 972 27 91 08 - 17800 OLOT - atenciociutadana@olot.cat