Ajuntament d'Olot
Ajuntament d' Olot

“Cosir i llimar, tot és començar!”

Pintura > Exposicions
expo-eme-can-trincheria

Del 10 de maig de 2024 al 14 de juny de 2024


Descripció

L’alumnat de les especialitats de Joieria Artística, Creacions Tèxtils i Patchwork de l’Escola Municipal d’Expressió d’Olot, exposen els treballs realitzats en cadascun dels tallers segons la seva disciplina artística.

Creacions Tèxtils mostra les inquietuds artístiques de cada alumna amb dissenys originals, de molta qualitat en els acabats, però sense deixar de banda la seva part pràctica per poder ser gaudides fora del taller.

Joieria Artística mostra les peces sorgides del procés de reflexió previ que cada alumna realitza per plasmar-la en un disseny que les porta a la manipulació de diferents metalls treballats amb una gran varietat d’eines que els permeten aconseguir uns treballs de gran qualitat.

Patchwork mostra una producció de diferents peces que mostren l’habilitat amb el fil i l’agulla. Totes les creacions es basen en el blanc i el negre donant una uniformitat cromàtica de les teles i textures emprades.

Organitza: EME Olot

Llloc

Can Trincheria

Preu

Entrada gratuïta
Ajuntament d'Olot
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax. 972 27 91 08 - 17800 OLOT - atenciociutadana@olot.cat