Ajuntament d'Olot
Ajuntament d' Olot

Històries del canvi climàtic: com explicar-lo millor, com l’art pot ajudar-hi i links amb el territori

Xerrades
xerrades-5

7 de juny de 2024


Descripció

L’escriptora Lori Kozlowski (Los Angeles, EUA) participarà d’un debat obert a tothom sobre com explicar els vincles amb el territori en un context d’emergències climàtica. Kozlowski treballa en literatura, periodisme, animació i mitjans digitals. A Faberllull, vindrà per escriure una col·lecció de contes sobre com la crisi del canvi climàtic ha afectat i afectarà els adolescents, els pescadors, les economies locals i els animals grans i petits.

A la conversa del Núria Social d’Olot hi participaran també el col·lectiu de joves Pegàs de Foc, un grup de joves de la Garrotxa i Ripollès interessats en el potencial transformador de la cultura. Tenen una mirada interseccional en lluites com el feminisme, l’antiracisme, l’antifeixisme, els drets LGTBIQ+, la defensa del territori, l’ecologisme, l’ecoansietat, el turisme, l’habitatge, la mobilitat, l’origen cultural, econòmic o religiós, entre altres.

Organitza: Faberllull Olot i Reslience Earth

Horari

18.30 h

Llloc

Núria Social

Preu

Activitat gratuïta
Ajuntament d'Olot
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax. 972 27 91 08 - 17800 OLOT - atenciociutadana@olot.cat