Ajuntament d'Olot
Ajuntament d' Olot

Cartells en ruta

Pintura > Exposicions
el-petit-format-10-anys

Del 1 de novembre de 2024 al 30 de novembre de 2024


Descripció

Exposició dels cartells de les diverses edicions d’El Petit Format, una nova activitat per celebrar els deu anys del festival

Una iniciativa per recordar que El Petit Format arriba als seus 10 anys de vida.

Es tracta d’una exposició que fa un repàs de cada un dels cartells que han protagonitzat les diverses edicions d’aquest festival de teatre d’Olot, els quals han estat dissenyats per Ramon Almeda, excepte el primer, que va anar a càrrec de Francesc Rabat.

Durant el mes de juny alguns dels comerços que al llarg d’aquesta dècada han col·laborat en l’organització d’El Petit Format els lluiran als seus aparadors. En concret seran Casa Mercè, Cacau Pastisseria, Can Baldiret, Can Noguer, Can Carbasseres, Teixits Llagostera, Can Batet, Russet i 5 Titius. Per a una Càpsula de Teatre aquesta és una manera d’homenatjar i de reconèixer els establiments que han apostat per la cultura, i específicament per l’àmbit del teatre, a la ciutat.

A la pàgina web del festival, www.elpetitformat.com es pot consultar tota la relació d’establiments que col·laboren en aquesta iniciativa.

Passat l’estiu, tots els plafons s’exhibiran conjuntament a l’Orfeó Popular Olotí i, posteriorment, amb el festival ja a tocar, a la Biblioteca Marià Vayreda, on s’hi ajuntarà el cartell d’enguany.

Per celebrar els deu anys de vida d’El Petit Format, que va néixer amb la finalitat d’aconseguir un vincle especial entre l’espectador i l’artista i per apostar per la representació en indrets singulars i amb encant, a banda del concurs de monòlegs i d’aquesta exposició de cartells es duran a terme altres activitats que s’aniran anunciant properament.

Organitza: El Petit Format

 

Llloc

Biblioteca Marià Vayreda

Preu

Activitat gratuïta
Ajuntament d'Olot
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax. 972 27 91 08 - 17800 OLOT - atenciociutadana@olot.cat