Ajuntament d'Olot
Ajuntament d' Olot

Taula rodona “Resolem els falsos mites del vehicle elèctric”

Medi Ambient
Setmana Energia 2024

12 de juny de 2024


Descripció

Com integrar el vehicle elèctric en la teva vida? Surt a compte? Com funciona? És viable? Un debat on parlem i resolem tots els dubtes que tinguis al voltant del vehicle elèctric i el seu funcionament i integració en la societat.

En el marc de la Setmana Europea de l’Energia sostenible, que se celebra de l’11 al 13 de juny, la Fundació Europace i l’Ajuntament d’Olot, en col·laboració amb el CEEC (Clúster d’Eficiència Energètica de Catalunya), organitzen una sessió per resoldre i desmuntar els falsos mites que hi ha al voltant del vehicle elèctric on es generarà un espai de debat amb la participació de varis actors professionals de l’àmbit del cotxe elèctric.

L’acte tindrà lloc el pròxim dimecres 12 de juny a l’Espai Cràter, de 18 a 19:30 h. i va dirigit a tota la ciutadania i els professionals del sector, on es ressaltaran els avantatges del vehicle elèctric, ajudant a donar resposta a les preguntes, dubtes i inquietuds més habituals que pot tenir un ciutadà/na i aclarir falsos mites que rodegen aquest sector.

 

Qui respondrà les preguntes?

En el debat sobre el vehicle elèctric hi participaran varis professionals de l’àmbit:

  • Javier Navarro, desenvolupador de negoci QEV Technologies, expert en vehicle elèctric.
  • Miquel Bosch, director de negoci Bassols Energia, expert en vehicle elèctric.
  • Alejandro Valdovinos, director de negoci Circontrol, expert en carregadors de vehicle elèctric.
  • Isaac Crivillés, regidor Mobilitat Ajuntament d’Olot, regidor de mobilitat de l’Ajuntament d’Olot.
  • Joan Vila, director LC Paper, usuari de vehicle elèctric.

Si estàs interessat/da en els cotxes elèctrics però tens dubtes sobre la seva autonomia, el cost, o la disponibilitat de punts de càrrega i t'agradaria obtenir informació precisa i actualitzada per prendre una decisió, inscriu-te a la sessió a través de https://www.fundacioeuropace.com

 

Horari

18 h

Organitza

La Fundació Europace i l’Ajuntament d’Olot en col·laboració amb el CEEC (Clúster d’Eficiència Energètica de Catalunya)

Llloc

Espai Cràter

Preu

Gratuït
Ajuntament d'Olot
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax. 972 27 91 08 - 17800 OLOT - atenciociutadana@olot.cat