Ajuntament d'Olot
Ajuntament d' Olot

Fàbrica de núvies

Teatre
fabrica-de-nuvies-catolics

17 de novembre de 2024


Descripció

Una dona descobreix, durant l’última emprova del vestit de núvia, l’obsessió d’una besàvia perquè les dones de la família es converteixin en núvies, es casin i tinguin nenes i així formar una cadena que es perpetuï.

L’obra mostra tres dones d’una mateixa família que s’enfrontaran a una decisió que transformarà la seva vida. Una reflexió sobre el model social amb una societat centrada en models familiars “tradicionals” afavorits per “la hipocresia i la falsa moral”.

A l’espectacle s’hi veuen la cara i la creu de la mateixa moneda com són l’amor i el desamor. Mentre que l’amor el representa el desig, el desamor representa la renúncia i l’odi.

Fàbrica de núvies” aborda una problemàtica actual i molt vigent a partir d’una mirada crítica a la institució del matrimoni. Sense deixar de ser un text dramàtic, és un monòleg que conté altes dosis d’un subtil i especial sentit de l’humor.

Organitza: Secció Dramàtica del Centre Catòlic d’Olot

Horari

18 h

Llloc

Els Catòlics

Preu

10 euros. Entrades a olotcultura o a la taquilla del Teatre Principal d'Olot.
Ajuntament d'Olot
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax. 972 27 91 08 - 17800 OLOT - atenciociutadana@olot.cat