Ajuntament d'Olot
Ajuntament d' Olot

CLUB PATINATGE ARTÍSTIC D'OLOT

El Club Patinatge Artístic Olot el formen més de dos-cents esportistes, entre patinadors, patinadores, entrenadors i entrenadores d’edats compreses entre els cinc i trenta-cinc anys. Al club hi ha diferents nivells i modalitats de patinatge, des dels nous components que s’hi han incorporat enguany fins als que estan a nivell de competició tant en categories individuals con en les de grups de Xou.

Aquesta varietat d’edats, nivells i modalitats de competició requereix una dedicació especialitzada per part d’un grup de monitores formades i dirigides el director esportiu i coreògraf del club Ricard Planiol.

En cada un dels entrenaments s’intenta iniciar al món del patinatge als patinadors i patinadores més petits/es i exigir un esforç més gran quan ja s’assoleix un nivell de preparació. El Club tot i ser amateur, treballa com si fós professional; potenciant el treball d’equip, l'esforç i la dedicació amb l'objectiu d'educar els joves patinadors amb esperit de lluita i superació. Formem joves capaços de treballar individualment i en equip, respectant els companys, i els drets i deures de la disciplina esportiva.


President: Josep Sagués Roca
Num d'associats: 500
Població: Olot
Adreça: Av. República Argentina, s/n
Codi Postal: 17800
Web: www.cpaolot.cat
Observacions: Festivals del mes de juny i setembre
Numero d'entitat: 7736
Horari: Localització: Pavellons Municipals d'Esports d'Olot
Dimarts i dijous: 18:30 - 20:30 h
Dissabtes: 12 - 13 h
Telèfon: 669 17 24 40
Telèfon: 649 96 44 26
  • logo-cpa-olot
Ajuntament d'Olot
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax. 972 27 91 08 - 17800 OLOT - atenciociutadana@olot.cat