Ajuntament d'Olot
Ajuntament d' Olot

PIM PAM PUM FOC

Pim Pam Pum Foc és una entitat que es dedica des del 1985 a la realització de correfocs i espectacles de carrer.

Els inicis del PimPamPumFoc! es remunten a l'estiu de 1985, quan una colla d'amics decideixen organitzar un espectacle de foc per les Festes del Tura d'Olot. Durant els 10 primers anys, destaquen a part del Correfoc de Festes del Tura, diversos espectacles arreu de les comarques Gironines i la Catalunya Nord. No és però fins el 1990 que es comença a definir l'estètica actual del grup. Al 1995 i amb la cel.lebració del Xè aniversari, s'organitzà una sèrie d'actes multitudinaris, una trobada de Dracs, un macroespectacle, i la traca més llarga del món (15 km).

Cal destacar d'aquests darrers anys la participació de la mà d'Els Comediants en la clausura dels Jocs Olímpics de Barcelona 92, la internacionalització del grup amb la participació al 'Teatro du Sacro' un festival internacional a Arezzo (Itàlia), Miranda de Ebro (Burgos), Banyeres de Mariola (Alacant).

Els espectacles al Fòrum de Teatre d´Olot, primer amb 'Zotal' Teatre i després amb Pep Farjas. L'espectacle de presentació del nou SAAB a Girona, la Clausura del Congrés internacional de Psiquiatria a Platja d'Aro, durant varis anys l'espectacle central a la Nit Remença de Santa Pau, l'espectacle per la revetlla de Sant Joan a Olot, la celebració del 25è aniversari de La Salseta del Poble Sec.


Web: http://www.pimpampumfoc.org/
Població: Olot
Codi Postal: 17800
Telèfon: 669 00 31 98
President: Jordi Labian
Numero d'entitat: 2088
Adreça: C. Verge del portal s/n
Ajuntament d'Olot
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax. 972 27 91 08 - 17800 OLOT - atenciociutadana@olot.cat